Back to school - daVidas kolekcija 1

Ovoga vikenda centrom grada Zagreba, prošetale su djevojčice u prekrasnim modnim kombinacijama, a razlog tome je bio street događaj naziva “Uhvati daVida’s trenutak” dizajnerice Andree Cmrečki. Njene daVida’s djevojčice su na četiri lokacije prezentirale novu kolekciju “Back to school” koja donosi brojne trendi kombinacije za odlazak u školu ili vrtić. Modni brend talentirane kreatorice namijenjen je prvenstveno djevojčicama i dječacima, a ova kolekcija stavlja naglasak na ležernost i nesputanost kretanja, što je kod djece iznimno bitno.

Suknje su napravljene s renderima u struku tako da djevojčice mogu provesti cijeli dan u njima, a da im nije neudobno i ništa ih ne steže. Slojevitost odijevanja jedna je od karakteristika kolekcije, a daVida’s predlaže kombinacije tajica na koje ide suknja, majica s prslukom ili vestom, te jakna koja će savršeno doći za nestabilne jesenske temperature. Od materijala su korišteni pamučni jersey, razna pletiva fine mješavine i lake za održavanje. Crna boja je postavljena kao izazov i odgovor na dječje viđenje i želje u modnom kombiniranju. Naime, u nastanku ove mini kolekcije sudjelovala su sama djeca.

Razigranost daju crno – bijele pruge, a cijela kolekcija je zamišljena monokromatski s detaljima u živim bojama s kojima sve dobiva jednu novu priču.

Back to school - daVidas kolekcija 2

Back to school - daVidas kolekcija 3

Odgovori