Skip to content

Domoljubna koalicija bez DOMA!

DOM-oljubna koalicija protiv pozdrava ZA DOM SPREMNI – NIJE DOMOLJUBNA KOALICIJA već LJUBNA koalicija (interesa) za dobivanje vlasti. Odogovor Karamarku i njegovim koalicijskim partnerima

Pokrštenje HrvataSuvremena država Hrvatska temelji se na Domovinskom ratu – to je točno, ali je neosporno da se u Domovinskom ratu ginulo i branila Domovina sa uzvikom ZA DOM SPREMNI. To su činjenice, kao što su činjenice da se suvremena Hrvatska temelji i na stoljetnoj borbi Hrvata za svoju državnost.

Nitko nema pravo negirati niti povijest Hrvatske niti činjenicu da se ginulo uz pozdrav ZA DOM SPREMNI.
Kako je moguće da samoprozvani budući nositelji vlasti nemaju snage ili ne žele slušati bilo naroda od kojeg očekuju vlast.
Hrvatska se nagledala kojekakvih političkih poltrona i kukavica koji su radi vlastitog interesa spremni prodati i stranku i narod i državu.

Pozdravljamo poziv da se treba okrenuti rješavanju ključnih pitanja važnih za budućnost naše Domovine. U proteklih dvadeset-pet godina bilo je prilika da se stvore uvjeti za bolju budućnost hrvatskog naroda.Umjesto toga Hrvatska je zbog nečinjena dovedena do bankrota.

Hrvatski narod se izborio za svoju državnost, a političari koji su bili na vlasti izdali su svoj narod vođenjem pogrešnih politika.
Hrvatska stranka prave neće dozvoliti da se bilo tko igra sa poviješću Hrvatske i njenom budućnosti, a pogotovo ne zbog oportunog dodvoravanja bilo Europi bilo „Regionu”.

Da je poklič Za Dom spremni bio dekriminaliziran u proteklom vremenu ne bi sada služio za dnevnopolitičke igre u kojima se one koji ga poštuju naziva neprivatljivim za hrvatsko društvo.

HSP se ispričava svim domoljubnim i istinskim Hrvatima u „Domoljubnoj koaliciji” koje ovaj odgovor može povrijediti jer imaju isti stav kao i mi te očekujemo da bez partijskog straha to i obznane.

Ante Starčević “Narod koji zaboravlja svoju prošlost, slijep ide u budućnost”

Marijan Marinčić