Mediterranean Artists Residency – poziv

11011

MARES, Mediterranean Artists Residency, poziva međunarodne umjetnike da se prijave za sudjelovanje u istraživačkim rezidencijama, u trajanju od 2 tjedna. Program se odvija u Marseilleu i Parizu, a rok za prijave istječe 15. listopada 2015.

11011

MARES potiče mobilnost i vizibilitet umjetnika, kojima nudi prostor i vrijeme za istraživanje i osmišljavanje umjetničkog projekta te promišljanje umjetničke problematike u ugodnom okruženju, pogodnom za susrete i rasprave.

Organizator nastoji razvijati nove hibridne i ekonomske modele koji omogućuju umjetnicima povezivanje njihovih kapaciteta i vještina s aktivnostima koje će im donijeti koristi.

Rezidencijalni program otvoren je dvojici umjetnika/ica s područja vizualne umjetnosti, koji dolaze iz sljedećih zemalja: Palestina, Egipat, Malta, Slovenija, Hrvatska, BiH, Libija, Tunis, Crna Gora, Albanija, Grčka, Turska, Cipar, Sirija, Libanon, Izrael, Španjolska, Italija, Alžir, Maroko.

Umjetnici moraju biti iznad 18 godina starosti, te biti u mogućnosti komunicirati na engleskom, francuskom ili španjolskom jeziku.

Kontakt: production@2mares.org
prijava: 15.10.2015.
mjesto: Francuska
url: http://www.2mares.org/