Skip to content

Puljanka Ena Dellabernardina Kraljica Jadrana 2015

Na glamuroznom izboru za Kraljica Jadrana 2015. održanom u petak u turističkom naselju San Marino-Lopar na otoku Rabu, za novu Kraljicu Jadrana okrunjena je Ena Dellabernardina iz Pule. Prvom princezom proglašena je Nina Jelenković iz Rijeke, a drugom princezom proglašena je Katarina Muše iz Splita

03 Kraljica i princeze 2

Službeni fotografi su Ninu Jelenković izabrali za Kraljicu Fotogeničnosti, a kraljicom osobnosti proglašena je Puljanka Isabella Rokvić.

Voditeljice izbora bile su Matea Vukmirović i Maja Curavić, a za glazbeni dio programa bili su zaduženi Tara i Alen Bičević, kao i plesna skupina Megablast.

Djevojke su se žiriju predstavile u kupaćim kostimima Rivage Line u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand Pilot s najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica Biba iz Pule i Rijeke omogućio je djevojkama imidž iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća Pronovias, San Patrick i La Sposa.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu te stol ocjenjivačkog suda aranžirala je Cvjetarna Lavanda, dok se za frizure finalistica i voditeljica pobrinulo stručno osoblje frizerskog studia Pascal, a za make up Roberta s najnovijim stilovima šminkanja.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru “Bamboocho” gdje se nova Kraljica Jadrana prvi put predstavila javnosti.

Osim pokroviteljskih nagrada djevojke su osvojile i poklon bonove DEA centra u iznosima: 10.000 kuna dodijeljeno je Kraljici Jadrana, prvoj princezi 5.000 kuna, a drugoj princezi 2.500 kuna.

Pobjednicu i princeze iduće godine očekuje izbor za Kraljicu Hrvatske 2016. (GI)

Kraljica Jadrana 2015 10

mala retrospektiva
Ivana Knoll u centru Dohe na snimanju emisije "Shoot for love"
Ivana Knoll, najpoznatija navijačica na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu sudjel...11th Dec 2022
Jure Brkljača - Prozor
PROZOR Ima jedan prozorsa kog’ svijetlo sijekad je jako suncečak i kad ga ni...24th Apr 2022
Učiteljice - BURA & TSUNAMI
Glazba i tekst: Dušan BačićAranžman i produkcija: Bojan Dragojević Keyboards...11th May 2022