Prekrasna Iris Rajčić zvijezda kampanje za unikatni nakit Silvije Brkić

Iris Rajcic 1

Suradnja dviju Splićanki rezultirala je atraktivnom foto kampanjom koja će dodatno zagrijati vruće ljetne dane…

“Iris je jedna od žena koja me inspirira i po kojoj smo vizažistica Mia i ja osmislile ovo snimanje. Ona je energična, vesela i snažna žena koja me inspirirala osobnošću. Spajanjem savršenog tijela i energije koju ima Iris, te njezine nepredvidive i divlje prirode htjeli smo istaknuti upravo to, prirodnu ljepotu!” – otkriva modna kreatorica i dodaje: “Inspiraciju za nakit vezala sam uz drevni Egipat i zlatne boje koje na modelu izvrsno naglašavaju ljepotu, a uz vješte ruke vizažistice i frizera postigli smo sve što smo zamislili. Drugi dio snimanja išao je u rapsodiju boja s neon detaljima koji su apsolutni hit ovog ljeta!”

Iris Rajcic 2

Dizajnerica unikatno izrađenog nakita, Silvija Brkić ljubav prema perlicama gaji već dugi niz godina i dan – danas to je za nju prvo ljubav, a tek onda posao. Statement ogrlice, naušnice, ukrasi za kosu, glamurozni detalji i vjenčani nakit samo su dio bogate kolekcije.

Iris Rajcic 3

“Kolekcija nakita koju predstavljamo je zaista posebna. Dugo godina surađujem sa Silvijom i za svaku prigodu mogu pronaći nešto u njezinoj bogatoj kolekciji. Snimanje ove kampanje je bilo zahtjevno, jako vruće na splitskom asfaltu, no radi ovog profesionalnog tima, rezultirao je odličnom kampanjom!” – izjavila je manekenka Iris Rajčić.

Iris Rajcic 4

Kampanju je snimio Srđan Tutić (DK photography), make up je osmislila Mia Josipović Zekić, za frizuru je zaslužan Ivica Urban Šuljak, stilist je bio Damir Gerovac, dok je video snimio Toni Banov.

Iris Rajcic 5