Skip to content

StrossArt, VI. Gornjogradska likovna kolonija

strosartre 22U organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Turističke zajednice grada Zagreba započinje StrossArt, šesta Gornjogradska likovna kolonija koja se održava svakim danom od do 1.9.2015. između 11:00 i 20:00 sati na Strossmayerovom šetalištu. Od 11:00 do 17:00 možete razgledati radove članova HDLU-a, dok od 17:00 možete sudjelovati u besplatnim likovnim i kreativnim radionicama koje su otvorene za sve

Radionice

Svakodnevne besplatne radionice otvorene su svakim danom od 1.6. do 1.9. 2015. Radno vrijeme radionica je od 17:00 do 20:00. Praznicima i blagdanima radionice se neće održavati, a u slučaju kiše se odgađaju.

Mnogobrojnim i tematski različitim besplatnim radionicama želimo upoznati posjetitelje s raznim likovnim izričajima i tehnikama, te im pružiti zadovoljstvo stvaranja vlastitog umjetničkog djela uz vodstvo članova HDLU-a.

Radionice su besplatne za sve sudionike, kojima je omogućen materijal za radionice te profesionalno vodstvo, a svaki polaznik po završetku radionice može svoj rad ponijeti sa sobom. Radionice su namijenjene svakoj životnoj dobi

Izložbe

Osim radionica, svakodnevno se mogu razgledati originalni radovi i članica i članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Izložba je otvorena svakim danom od 11:00 do 17:00.
Po uzoru na Pariški Montmartre, neovisno o radionicama i ostalim sadržajima, likovni umjetnici, portretisti, karikaturisti, slikari, crtači, ilustratori, dizajneri i ostali umjetnici na licu mjesta stvaraju svoje radove.