Donosimo reakciju HSP-a na sudjelovanje bivšeg savjetnika predsjednika Josipovića Dejana Jovića i Vesne Teršelč na tribini u Beogradu, gdje su izrečene zastrašujuće izjave o Hrvatskoj, Oluji, karakteru rata u Hrvatskoj…

{youtube}RNWjTXli4y4|500|400|0{/youtube}

U kojoj se državi novcima poreznih obveznika financiraju neprijatelji države?

Odgovor: U Hrvatskoj.

Samo u Hrvatskoj moguće je da se novcima poreznih obveznika financiraju neprijatelji Hrvatske koji su od bivših „predsjednika” odlikovani za svoje antihrvatsko djelovanje pa se postavlja pitanje tko su bili bivši predsjednici Hrvatske države.

Otvoreni neprijatelji Hrvatske nisu na jaslama politike koju zastupaju već su financirani iz hrvatskog proračuna.

Bivši savjetnik Josipovića kao i ostali nazovi povjesničari (Markovina i ini) djelatnici su sveučilišnih institucija koji otvoreno iznose protuhrvatske stavove bez ikakvih sankcija.

Što bi se takvima dogodilo naprimjer u Beogradu, Londonu, Parizu ili Washingtonu?

Jovićeva izjava na tribini u Beogradu kako je Hrvatska Olujom željela reintegraciju svog teritorija ali bez ljudi koji na tom teritoriju žive te nazivanje Domovinskog rata „untardržavnim kofliktom” više nije ni skandalozna nego je za svaku osudu i sankcije.

Slika122

Dosta je da Hrvatska hrani svoje neprijatelje.

S jedne strane hrvatske institucije upinju se tražiti i sankcionirati po domoljubnim koncertima neko malo U i crne majice dok s druge strane otvoreno podupiru i fnanciraju antihrvatske stavove i prezentante tih stavova.

Cijela jugoslavenska klika u Hrvatskoj digla se na zadnje noge u progonu hrvatskog reprezentativca Šimunića zbog povika „ Za Dom Spremni” jer oni doma nemaju, a Hrvatska zasigurno nije njihov Dom. Još jednom ponavljamo da je za nas povik „Za Dom Spremni” častan dokaz hrvatskog domoljublja.

Hrvatska stranka prava poručuje svim neprijateljima hrvatske države da neće dozvoliti da se diraju hrvatske svetinje.
Neće nam jugoslaveni i neprijatelji hrvatske države iskrivljavati povijest i kreirati budućnost niti će živjeti na račun hrvatskih poreznih obveznika.

Posebna je priča „Slovenka na privremenom radu u Hrvatskoj” Vesna Teršelič jedna od odlikovanih za protuhrvatske stavove koja na istoj tribini u Beogradu Domovinski rat naziva građanskim, a obljetnicu Oluje tužnom obljetnicom. Nama je jasno da je svima njima to tužna obljetnica jer su izgubili rat, propao Memorandum, raspustio se srpski sabor iz Srba i konačno je „upokojena” ideja velike Srbije. Ali nam nije jasno zašto Hrvatska država plaća svoje neprijatelje.

Hrvatska stranka prava poziva ministra Ostojića i sve relevantne čimbenike da procesuiraju Jovića, Teršeličku, Pusića, Pupovca, Frljića i sve ostale koji su protiv Države Hrvatske.

Ministre Ostojiću nečinjene je isto protuhrvatsko djelovanje!

Nemojte nas tjerati da mi moramo podizati kaznene prijave za ono što je vaš posao.

Svima vama koji antihrvatsko djelovanje podržavate i promovirate mora biti jasno da je ova država stvorena na krvi branitelja u obrambenom Domovinskom ratu u kojem je Oluja kruna obrane i oslobađanja Hrvatske od velikosrpske i četničke agresije.

Iako je već 20 godina od Oluje ovakvo antihrvatsko djelovanje pokazuje nam da Hrvatska još nije oslobođena od svih svojih neprijatelja.

Drugovi i drugarice Hrvatska stranka prava i hrvatski narod vam poručuje: u Leskovcu možete četnikovati i pričati protiv hrvatske države, ali u Hrvatskoj je to nedopustivo!

Vrijeme je da se slijede riječi Oca Domovine

Hrvatska Hrvatom!

Zvonko Mlakić, član predsjedništva HSP-a

Leave a Reply