Modna čarolija na Trsatskoj gradini u Rijeci!

photo city 45 20

photo city 45 20

U subotu, 11. srpnja Trsatska gradina je zasjala u duhu mode i ljepote u nezaboravnoj noći punoj iznenađenja…

foto-galerija

Modna revija okupila je brojne poznate osobe, a svi prisutni imali su prilike vidjeti najnovije kolek-cije čak osam brendova: Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, modni atelier Sally, Peperoncina design, Lada Szabo Kajfež, salon Marie, Agjamal i Andy’s stuff by Andrea Anić.

Reviju su nosile poznate manekenke pa su tako pistom pod zvjezdanim nebom Kvarnera u najnovi-jim kolekcijama prošetale Tina Katanić, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Lana Gržetić, Anja Bijelić… Kroz program sve prisutne je vodila Nikolina Miletić, model, manekenka i voditeljica riječke emisije Extravagant.

Anja Bijelić predstavila je i umijeće plesa na šipci koje je izazvalo oduševljenje svih prisutnih!

Zvijezde večeri bile su i dvije haljine, tzv. prva Riječka haljina dizajnerice Andree Anić, haljina koja predstavlja riječku multikulturalnost i zajedništvo raznolikosti. Haljinu s motivom morčića izradili su riječki sugrađani utkajući gumbiće i na taj način unoseći osobnost u ovu posebnu modnu priču, a haljinu je premijerno prošetala Ivona Vunić.

rijecka haljina Ivona Vunic Andrea Anic

Druga haljina o kojoj će se zasigurno dugo pričati je haljina salona vjenčanica i večernjih haljina Marie iz Rijeke. Haljinu koja svijetli nosila je Riječanka Lana Gržetić, a kao inspiracija za
kraljevski plavu kreaciju poslužile su dizalice na Molo longu u Rijeci.

Haljina salona Marie Lana Grzetic

Za prekrasan izgled djevojaka pobrinuo se tim vizažista Cinecitta kozmetike te Natural hair & beauty salon iz Rijeke. Posebne dekoracije potpisuje cvjetarna Gea, a za slatke zalogaje pobrinuo se obrt za proizvodnju slastica Princeza.

Poznato je da moda i automobili idu zajedno pa je manifestaciju podržao Porsche Inter auto
Rijeka.

MG 78761

Festival mode na Trsatskoj gradini, osim revije ugostio je i modnu izložbu fotografija brendova Karla i Gepetto, presenting cornere Unikatnih torbica IB, AD sign by Andrea Dorotić, Gepetto naočale te Mirnu Sišul. Drugo izdanje City 45 20 ispunilo je sva očekivanja javnosti, a već se sada s nestrpljenjem čeka treće izdanje najobuhvatnijeg modnog događanja na Kvarneru!

MG 8253