Skip to content

Moravske Toplice – Potpuno opuštanje u saunama i na bazenima termalnog kompleksa

Tražite idealan odmor za sebe i dragu osobu? Dođite u Moravske Toplice, jer kada je u pitanju dobar wellness, za dobro raspoloženje, ljepotu i opuštanje u Termama 3000 – Moravskim Toplicama mogućnosti je na pretek

C 11c1938881e44Hotel Ajda odlikuje ugodno domaće ozračje, a posjećuju ga gosti svih dobi – obitelji, stariji ljudi i mlađi parovi. Hotel je omiljen i zbog bogatog izbora mogućnosti za aktivni odmor i animacije za djecu. Djecu i mlade u srcu oduševljava doživljajni bazenski kompleks Terma 3000 koji je nadaleko poznat po svojim doživljajima

  • 140 km od Zagreba magistralnim putem (nije potrebna vinjeta)
  • neograničeno kupanje u bazenima hotela smještaja ( na dan dolaska od 11:00 sati i cjelodnevno na dan odlaska)
  • neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000
  • neograničen ulaz u svijet sauni i fitnes u hotelu smještajauz korištenje ogrtača
  • Bogat animacijski program za djecu i odrasle
  • Ležaljke i suncobrani uz hotelski bazen

Hotel Ajda je i izvrsno polazište za izlete po Prekmurju. Hotel je srednje veličine sa 157 soba različite veličine. Gosti mogu besplatno koristiti bazene s velikim vodenim toboganom te spa resort Terme 3000 i njegove sadržaje za fitness. Također je dostupan besplatni Wi-Fi.

Sve su hotelske sobe klimatizirane, a većina ih obuhvaća balkon. Gostima su besplatno na raspolaganju i ogrtači. U restoranu hotela Ajda poslužuju se jela međunarodne kuhinje i tipična jela prekmurske kuhinje, kao i širok izbor kvalitetnih slovenskih te međunarodnih vina.

Vodeni park Terma 3000 – Moravskih Toplica obuhvaća doživljajni bazenski kompleks Terme 3000 te unutarnje i vanjske bazene hotela (gdje tobogan radi i zimi – bez nadoplate). Gostima i posjetiteljima na raspolaganju je ukupno čak 30 vanjskih i unutarnjih bazena s crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. Crna termomineralna voda iz Terma 3000 – Moravskih Toplica blagotvorno utječe na kožu, a istraživanja su dokazala i njezino djelovanje u smislu olakšavanja reumatskih i drugih tegoba.

Priuštite sebi i dragoj osobi savršeni odmor i opuštanje u Moravskim Toplicama! trendi.hr