Skip to content

Moda i ljepota na Trsatskoj gradini u Rijeci – City 45 20

CITY-45-20-1015-3

Trsatska gradina u Rijeci ove će godine ugostiti drugo izdanje modne manifestacije CITY 45 20. Neobično ime događanja u prijevodu znači grad Rijeka, naime broj 45 20 označava početak koordinata grada na Rječini, grada koji je oduvijek bio poznat po multikulturalnosti i različitim stilovima, te suživotu mode, kulture i umjetnosti.

U subotu, 11.srpnja s početkom u 21:30h Trsatska gradina zasjat će u znaku mode i ljepote! Upravo ova manifestacija modi pristupa kao obliku umjetnosti, a svoje će najnovije kolekcije na najljepšoj lokaciji u Rijeci predstaviti brojni dizajneri s Kvarnera, ali i šire.

Cijeli vikend bit će u znaku mode i ljepote, presenting corneri, modna izložba, a organizatori najavljuju i zanimljiv program za vrijeme trajanja modne revije. Uskoro će se saznati imena dizajnera i brendova koji će se predstaviti, a modna večer proteći će u znaku brojnih zanimljivosti. Tako će se javnosti predstaviti haljina s motivom morčića Andy’s stuff by Andrea Anić koju su za dan Grada Rijeke kreirali sami sugrađani, a nakon prošlogodišnje najduže haljine na svijetu, salon Marie Marije Marcenich predstavit će novu ekskluzivu – haljinu koja svijetli!

Nakon što je prošle godine zaštitno lice manifestacije bila lijepa Lana Gržetić, Miss Hrvatske, ove godine vizuale krasi make up artistica i model, Iva Berišić.

„Za Ivu smo se jednoglasni odlučili, nakon što smo načelno dogovorili da želimo cjelovitu ženu, lijepu iznutra i izvana, uspješnu, inspirativnu, zanimljivu i posebnu, znali smo da je Iva Berišić osoba koju želimo i počašćeni smo što je pristala”, otkrila je u ime organizatora Festivala mode, Marija Mažar.

Najavna kampanja poigrava se s rozim i plavim nijansama, dok plava boja predstavlja spoj neba i mora što asocira na pogled s lokacije održavanje revije, roze nijanse predstavljaju ženstvenost, senzualnost i strastvenost kao okosnice osobina kolekcija koje se pripremaju.

Frizure za potrebe kampanje napravio je FS „Domino, model Iva Berišić, kreacije salon Marie, fotografije i vizuale potpisuje Ivor Mažar, a glavni koordinator je Marija Mažar.

CITY-45-20-1015-4