Skip to content

Hrvatski vladari izdaju povjerenje birača

Vašom funkcijom ispunio se dovoljan razlog pa ste postali vladari Hrvata, ali djelovanje po toj funkciji prokazuje vas koliko ste adekvatni i odgovorni

image33

Vladari koji zlorabe povjerenje naroda odraz su nereda, kao neradnici skloni su lažima, krađi, isti ne znaju da nema tajni ni slučajnosti, da skrivanjem čovjek se tek otkriva kao grješnik. Tako je Otac odredio za i sa čovjekom na Zemlji; sa šest pravila Oca i četiri zakona čovjeka, koji štite čovjeka, a čovjek po volji bira. Sve ostalo su sofistička zanovijetanja o relativnosti kao ispraznosti. Samo je Život konstanta koji se živi, slavi i ogleda se u zajednici – državi, sudbinski -čovjek kao mikrokozmos. A samokritičnost je čovjeku garancija kao čuvaru svoje zajednice, uvjeta na Zemlji.

Lako je vidjeti zašto traje agonija Hrvata, naročito zadnjih stoljeća, s posljedicom obezglavljivanja Hrvata, potom postavljanja kojekakvih predstavnika vladara – iz kojekakvih redova i centara gdje se odlučuje o Hrvatima. Najmanje bi takvi trebali zastupati hrvatsku zajednicu – Hrvate radi zadovoljstva kao smisla u Hrvatskoj.

Naročito zadnje stoljeće, čega nisu svijesni ni aktualni vladari Hrvata što danas, svojim izjavama to potvrđuju kada nakon 1000. godina stvorenu NDH negiraju po želji Srba i nekih naroda koji su tu samo radi eksploatacije njezinih dobara. Zapravo, to je jedina i to mala država koja nije o ničemu odlučivala, a niti koga van svojih granica napadala, kao što Hrvati nisu nikada nikoga uništavali, dok su okupatori uništavali Hrvate u Hrvatskoj.

Naročito, nakon drugog svjetskog rata je opstala Italija, Njemačka, Francuska, Mađarska, Japan, Srbija i druge države. koje su se u ratu borile radi ponovne podjele svijeta i tuđih teritorija. Jedino se Hrvatska nije borila tim ciljem, ali je uništena i proglašena kao krivac – narod, koji se samo branio od kojekakvih i kojekakvih hijena.

Dakle, Milanović kao neznalica, pa demagoški urla da NDH nije bila naša država, doista nije njihova, Otrovan strancima dvojnicima Tita i dr. izdiže ih ispred najuzornijih Hrvata kroz cjelu povijest, zaboravio je istaći još Srosmajera, Marxa, Trumbića i Pusića.

Kako Milanović tako i Kolinda Grabar Kitarević nisu se sjetili na slavlju ustanka protiv Hrvata da je istog dana napadnuta Rusija od strane Njemačke, a Hrvatska od strane Srbije.

Dok Kolinda naziva poštovanim sve koji su napali i uništili državu Hrvatsku, osim Hrvata koji su se branili okrivljujući Hrvate da su oni, a ne Srbija koja je Rapalskim ugovorom dala Italiji hrvatske teritorije.

Doista, antifašisti su u Hrvatskoj odraz prokletstva, sramota za svoj narod i državu Hrvatsku. Veličaju okupatore Hrvata – pored svoje države, što su htjeli što bi htjeli… ništa, što se i dogodilo Hrvatima.

Feniks iz krvi i pepela ponovo uskrsava: Nezavisna Država Hrvatska stvorena 1990. godine. Antifašisti, bezvjernici su se i 1990. godine suprostavljali obnovi države Hrvatske, kipovi robovi želja . U domovinskom ratu djelovali su kao tehnička pripomoć, i to kako kada, jer oni kao antifašisti su daleko od ideje. Danas, prividno želje su im se ostvarile i pokazuju svoju ćud – odlazak u šumu, što je bitna razlika od Hrvata koji žive po pravilima Života. Oni po zasluženoj sudbini samo bi razarali Život.

Hrvati antifašisti su zapravo mediji antikrista, što je suprotnost zajedništvu – slozi koja jača, što svjedoči Isus dok stoji između dobra i zla. Aktualni neosvješćeni hrvatski vlastodršci bi mješali dobro i zlo, po cijenu dobra, koje se u Hrvatskoj neredom urušava.

Dakle, pod firmom antifašisti, Titovi pioniri – početnici nesvjesno ulaze u ralje četnika, što je odraz nereda prokletstva, jer svoju državu ne čuvaju već služe potencijalnim okupatorima.

Ovu Nezavisnu Državu Hrvatsku nakon 1945. godine, skoro iz pepela stvorenu nisu stvarali antifašisti koji su NDH srušili 1945. godine, već politički uznici od 1945. do 1990. godine, koje su antifašisti onda i sada, po uputama Srbije, proganjali i uništavali. Spomenuti gordi Hrvati – koji su se žrtvovali u ime općeg dobra, a ne kao antifašisti samo zbog osobnih koristi i tako stalno rušili i ruše Hrvatsku, naročito zadnjih 20 godina, u želji da i dalje vladaju.

Antifašisti 1990. godine pojavili su se kao rutinirani lašci, predstavljajući se lažno.

Zato, institucija Predsjednice pomoću savjetnika treba se čuvati otrovnih zamki, da bi sačuvali hrvatsku djecu od kratkoumnih demagoga – egoista – antifašista. Podupiru četnike „pravednike” protiv hrvatske vojske i Hrvatske, koju bi oni uređivali kao do 1990. vršljajući po Hrvatskoj, izazivajući specijalnim ratovima kao potencijalni okupatori, srpski vladari i njihova SPC-a javno izjavljuju kako trebaju hrvatsko more.

Danas, istim šablonama kao 1918. godine, 1941. godine i 1990. godine, četnici s popovima SPC-e su po Liki izazivali i pripremali se za rat u pogodnom trenutku. Propagiraju skupa s antifašistima kako nijedan oblik države kroz povijest Hrvata nije valjao, kao ni jedna hrvatska vojska, u što jedan primitivan narod uvjerava Hrvate.

Stvoreno stanje pokazuje da hrvatski vlastodršci nisu praktični vjernici, a niti diplomati, ne znaju da je Isus konstanta između dobra i zla, i da je rijeka Drina granica, a zbog izopačenosti i prevrtljivosti naroda istočno od rijeke Drine, Hrvati i narodi zapada zbog komuniciranja s njima morali bi uvesti diplomatski jezik – način ponašanja.

Anitikrist želi mutno, a ne razdvajanje dobra od zla kako bi maskiran lakše ništio hrvatsko biće. Tako su ovih dana isprvcirali čak i katoličku crkvu, kada potvrđuju zlu – priznaju zlu da ne valjaju Hrvati branitelji od 1918. godine do 1990. godine, niti države NDH koju su branili. Njima kroz povijest Hrvata nijedan oblik hrvatske države i vojske Hrvata, naročito one koju su oni sa svojim saveznicima zbog svojih ciljva uništili, što im antifašisti Hrvati odobravaju – ne znajući kako, zavarani prividom, su skupa gubitnici.

Antifašisti danas ponovno se umrežavaju po šabloni Slovenca Korošeca, Supila, Trumbića, Srosmajera… preko koje se uništavalo hrvatsko gospodarstvo, jer porušena ekonomija jednako porušena država.

Ostavimo mrtve antifašiste da se sami pokopavaju.

Hrvati ubuduće, skladnim životom muškarca i žene kako uči Biblija, trebaju raditi i rađati, a ne, zavarani po modelima tehnike i antifašista, stvarati nesklad pomoću emancipiranih žena i tako zaobilazeći Život – ne znaju da djeca potiču na kretanje – rad – Život, što je smisao i uvjet zadovoljstvu na Zemlji.

dr. sc. Ilija Barjašić
Pedsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT
i
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj