Skip to content

Horoskop: Otkrijte kakav tip odmora odgovara vašem znaku

Pripadnost određenom astrološkom znaku otkriva mnogo o našem karakteru, preferencijama i osobnosti. Isto tako ovisno o horoskopskom znaku imat ćemo omiljene, ali i manje privlačne destinacije

opustanje-uz-more

Bik će tako uživati u gurmanskim izletima, Djevice traže duhovni mir, Ovan pak manje popularne destinacije… Stoga svakako prije planiranja putovanja, zavirite u naš mali vodič i možda vam baš on bude odlična inspiracija za izlet ili ljetovanje

Ovan voli manje popularne destinacije
Jednostavni i hrabri ovi ‘vođe’ zodijaka, žestoko su neovisni, vole riskirati u životu, pa često nisu ljubitelji izležavanja na plaži. Pripadnici ovog znaka odmor zamišljaju kao avanturu, te vole istraživati, planinariti. Omiljene su im manje popularne destinacije, na kojima se vole družiti s lokalnim stanovništvom. Idealan izlet za njih su i razni dvorci i utvrde.

Bik traži gurmanske užitke
Pripadnici ovog znaka vole živjeti lagodno i ugađati sebi. Obožavaju hranu, pa su za njih idealne destinacije one na kojima mogu kušati razne specijalitete. Destinacija na kojoj se rade jela po starim recepturama, ali i pijace i radionice starih zanata za njega su spoj savršenog odmora.

Blizance privlače glamur
Blizanci su impulzivni i znatiželjni. Njihov nagon za spontanost često ih navodi na lutanja. Idealan odmor za njih je obilazak nekoliko destinacija koje će vrlo rado istraživati. Osim toga pripadnike ovog znaka privlači glamur i luksuz. Često im je omiljena aktivnost šoping. Privlače ih galerije, muzeji, a bitno im je i da budu viđeni.

Rak uživa u skrivenom kutku
Pripadnici ovog znaka vole podršku i pažnju te cijene sigurnost i udobnost iznad svega. Idealan izlet za njih su kakve toplice ili skriveni kutak u kojem mogu uživati daleko od pogleda javnosti. Za njih je idealan odmor, izležavanje na plaži, ili čitanje u prekrasnom vrtu, a sve vole zabilježiti fotoaparatom.

Lav voli bogate destinacije
Pripadnici ovog znaka vole glamur i znaju uživati u životu. Oni uvijek trebaju publiku i divljenje, te su iznimno velikodušni. Privlače ih mjesta s bogatom poviješću, posebno palače ili pak kraljevske rezidencije.
Vole destinacije za bogate.

See also  Umro John Karlin, tvorac digitalne tipkovnice

Djevica traži duhovni mir
Djevice su znanstvenici i vole analizirati činjenice, promatrati svijet oko sebe i biti organizatori svega. Ponekad znaju biti nefleksibilne i pomalo nemirne iako to neće priznati. Izbirljiva Djevica očarana je divljinom i planinama. Privlače je vjerski centri i određeni mir koji se veže uz njih, no kao zemljani znak jako voli putovati vlakom ili automobilom. Pripadnici ovog znaka vole i destinacije na kojima će učiti i razvijati se pa vole ture na kojima mogu završiti brze tečajeve poput kuhanja ili recimo slikanja. No neka vas ne zavara mirnoća i organiziranost ovog znaka. Djevice se itekako vole i opustiti, ljenčariti i uživati u odmoru.

Istraživački odmor idealan je za Vagu
Lagodne i inteligentne Vage ne vole biti same. Imaju širok spektar hobija, što ponekad može hraniti njihovu neodlučnost. Društvene su prirode i ne zanima ih tradicionalni godišnji odmor. Putovanje doživljavaju kao jedinstvenu priliku za stjecanje znanja i upoznavanje zanimljivih ljudi. Vole edukativne izlete i antikvarijate.

Neovisni Škorpion ne može zamisliti odmor bez mora
Škorpioni su strastveno neovisni, snalažljivi, dinamične naravi. Vole izolirane plaže i odmor ne mogu zamisliti bez mora ili rijeke. Osim toga odmor koriste kako bi poboljšali svoju tjelesnu kondiciju. Ukoliko se na nekoj destinaciji izgube pripadnici ovog znaka bez problema i panike će naći put.

Nemirni Strijelac uživat će u aktivnom odmoru
Pripadnici ovog znaka su znatiželjni i nemirni do točke nepromišljenosti i neodgovornosti. Budući da je njihov najveći strah u životu dosada za njih su idealne avanturističke destinacije. Osim toga obožavatelji su sporta pa im je i to vodilja pri odabiru idealne destinacije za godišnji odmor. Vole natjecanja i stadione, a najvažnije im je da su u hotelu koji imam teretanu i dodatne sadržaje jer ovaj znak ne voli ljenčariti.

Jarac će uživati u glazbenim festivalima
Jarci su stabilni i odani ljudi, ali nisu pretjerano spontani. Ne vole se izlagati riziku, te su dobri u planiranju. Osim toga nisu baš ljubitelji zime i vole provoditi odmor u toplijim krajevima. Potrudit će se odmor iskoristiti do kraja, pa će iskušati razne aktivnosti, od sportskih do razgledavanja. Jarce privlače i glazbeni festivali na kojima se mogu opustiti.

See also  Evolucija digitalne televizije se nastavlja

Vodenjak bira netipični godišnji odmor
Maštoviti i avanturistički nastrojeni Vodenjaci vole originalna putovanja i neustrašive izlete. Nekonvencionalni, buntovni i otvoreni za nova iskustva uživat će istražujući nepoznate krajolike. Pripadnici ovog znaka definitivno ne teže tipičnom godišnjem odmoru i najvažnije im je da njihovo putovanje bude posebno i drugačije. Osim toga s odmora se rijetko vraćaju bez dobre knjige.

Ribe su savršeni putnici u egzotične krajeve
Ribe osjećaju svoje okruženje vrlo duboko , što ih čini prilagodljivima, suosjećajnima i osjetljivima na druge ljude. Imaju opušteni, pristup životu i radije bježe od stvarnosti ako to mogu. Oni su savršeni putnici u egzotične krajeve po mogućnosti krstarenje toplim morima. Neće se vezati za mjesto i neće osjetiti žaljenje kada je vrijeme za odlazak jer ima toliko destinacija za vidjeti. Osim toga vole i turistička mjesta gdje mogu upoznati zanimljive ljude.  kamonaizlet.hr