Skip to content

Dino Šaran napisao hit pjesmu za Ninu Badrić

nina badric

Najljepši glas regije – Nina Badrić – objavila je novu pjesmu pod nazivom „Više smo od prijatelja” koju je specijalno za nju napisao Dino Šaran (Letu štuke). Autor pjesama: „Mjesto za dvoje”, „Šutiš”, „Minimalizam”… prepoznao je u Nininom vokalu pravu snagu da vas raspleše kroz ovo ljeto. Aranžman je djelo Dine Šukala, koji „stoji” i iza programiranja, gitara i pratećih vokala. Snimanje je obavljeno u Sarajevu u studijima Longplay i Bedroom, a zanimljivo je da je Ninine prateće vokale otpjevala hvaljena bosanska glazbenica i prijateljica – Maya Sar. Dodatni groove samoj pjesmi daju puhači iz Skoplja – Trajče Velkov (truba), Vilhem Memedov (tuba) i Kiril Kuzmanov (alt saksofon).
Pjesma „Više smo od prijatelja” predstavljena je sinoć Nininim fanovima, a do jutros je na Soundcloudu preslušana rekordnih 21.600 puta (link: https://soundcloud.com/muzika360/nina-badric-vise-smo-od-prijatelja/s-0TDRr). Broj pregleda neprestano raste što je dokaz da će se ovo ljeto pjevušiti „od kad te znam samo jedan je plan”…

Večeras od 20 sati na https://www.facebook.com/NinaBadricOfficial pogledajte i spot za pjesmu „Više smo od prijatelja”, a Nina Badrić pripremila je još pokoje iznenađenje….

VIŠE SMO OD PRIJATELJA
Dino Šaran – glazba i tekst
Dino Šukalo – aranžman, programiranje, akustične i električne gitare, vokali
Trajče Velkov – truba
Kiril Kuzmanov – alt saksofon
Vilhem Memedov – tuba
Edvin Hadžić – bas
Maya Sar – prateći vokali
Studio: Bedroom i Longplay Sarajevo
Mastering: Filip Vidović, Morris studio Zagreb
Aquarius Records / Muzika 360