General Glasnović o udbašu Mesiću i zločinima komunista

mesi

VIDEO! BUJICA JE OBJAVILA TAJNI UDBIN DOSSIER O STIPI MESIĆU! Zavrbovan je 1956. Špijunirao je emigraciju u Francuskoj, a suradnja je bila dobrovoljna!

{youtube}tS_34wETv44|500|400|0{/youtube}

GENERAL ŽELJKO GLASNOVIĆ: “Mesić je cijeli svoj život posvetio Udbi i radu protiv Hrvatske!”

MESIĆEV UDBAŠKI DOSSIER EKSKLUZIVNO ZA BUJICU PROČITAO JE BOŽIDAR ALIĆ, BARD HRVATSKOG GLUMIŠTA!

ZVONIMIR HODAK: “Mesiću i Manoliću ne vjerujem ništa, jer se Udbašima naprosto ne može vjerovati… Sada su u misiji spašavanja “vojnika Ryana”, a Ryan je Zoran Milanović, samo što njega čak ni Udba ne može spasiti!”

EKSKLUZIVNI VIDEO! POGLEDAJTE KAKO JE STIPE MESIĆ 1990. U KARLSRUHEU GOVORIO PROTIV JUGOSLAVENSKE TAJNE POLICIJE! Koji Mesić je pravi: onaj koji je surađivao s Udbom ili onaj koji je govorio protiv nje?!

GLASNOVIĆ: – Ne čudi me što je Milanović sada uzeo Mesićeve i Manolićeve usluge, svaka ptica svome jatu leti!

JAVLJANJE U BUJICU IZ LJUBLJANE! Dr. Boštjan Turk, profesor s Filozofskog fakulteta: “Nakon nastupa u Bujici, slovenski udbaši prijetili su mi smrću!”

EMITIRALI SMO I POTRESNO PISMO 24-GODIŠNJE IVANE NOVAK IZ SVIBNJA 1945! Pogledajte što je napisala svojoj nerođenoj bebi, u sedmom mjesecu trudnoće, prije nego što su je Titovi partizani bacili u Hudu jamu!

JAVLJANJE U BUJICU IZ RADENACA! Roman Leljak, vodeći slovenski istraživač komunističkih zločina: “Sutra će kod Hude jame Svetu Misu služiti čak tri biskupa iz Slovenije, Hrvatske i Austrije, a Borut Pahor obećao mi je da će napokon sva tijela biti izvađena iz jame i dostojanstveno pokopana!”

GLASNOVIĆ: – Hrvate su ubijali tri puta: prvo fizički, potom su nam htjeli ubiti sjećanje, a na kraju nas ubijaju lažima! Siguran sam da će lustracija koja se sprema – puno toga promijeniti!

BUJICA – PETAK – 12. LIPNJA 2015. – GOST: ŽELJKO GLASNOVIĆ, POVJESNIČAR, POLITOLOG I GENERAL-BOJNIK HV-a U MIROVINI!

mesi