{youtube}0ruXhOys4bM|500|400|0{/youtube}

ANDRIJA HEBRANG U BUJICI; “Manolić je bio poznat kao jahač na bijelom konju s crvenim plaštom, koji je ubijao Hrvate, a danas je u službi Zorana Milanovića i SDP-a – u strahu od lustracije opet su se zagrnuli istim plaštom!”

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE BUJICE! OBJAVILI SMO DOKUMENT KOJI POTVRĐUJE DA JE GLAVNI RAVNATELJ HRT-a GORAN RADMAN BIO SURADNIK KOS-a!

HEBRANG: – Slučaj Gorana Radmana, najbolji je dokaz da nam je lustracija istinski potrebna! Normalno je da Radmanovizija s doušnikom KOS-a na čelu, na Macelj ne pošalje svoje kamere, iako se tamo okupilo više tisuća ljudi… Na Macelju nije bilo nikoga iz Vlade, Sabora i vladajuće koalicije, iako smo im poslali više stotina pozivnica, nisu čak niti ispričali svoj nedolazak!

IZJAVE O MANOLIĆU! General Željko Glasnović: – Ta udbaška spodoba živi duže od kornjače sa Galapagosa, a čim zine – laže! Mons. Ivan Miklenić, glavni urednik “Glasa Koncila”: – Nesumnjivo, Josip Manolić odgovoran je za trovanje blaženog Alojzija Stepinca! Andrija Hebrang: – Godine 1994. Manolić i Mesić pokušali su izvesti državni udar i osujetiti naše planove oko pripreme “Oluje”, da su uspjeli – pitanje je kako bi izgledala Hrvatska!

U BUJICI POGLEDAJTE KAKO JE MANOLIĆ ZAPOVIJEDAO MONSTRUOZNIM ZLOČINOM U ŠUMI LUG KRAJ BJELOVARA, GDJE SU MUČKI UBIJANI BOGATIJI BJELOVARČANI… MANOLIĆ JE OSOBNO STRIJELJAO DVOJICU HRVATA, A VIŠE STOTINA NJIH UBIJENO JE UDARCIMA ČEKIĆEM PO GLAVI…

O NAPADIMA NA TOMISLAVA KARAMARKA! Prof. dr. Miroslav Tuđman, bivši šef HIS-a: – Manolić laže, na popisima suradnika bivših službi, čiju smo rekonstrukciju radili, nigdje nije bilo Karamarka! Odvjetnik Željko Olujić: – Karamarku se podvaljuje, jer uspješno ruši crvene i potiho lustrira Hrvatsku, a kakav je Hrvat uvjerio sam se i osobno, kada mi je aktivno pomagao u obrani dr. Andrije Artukovića, zbog čega je mogao završiti i u zatvoru! Ivan Tepeš, predsjednik HSP AS: – Iza svega ovoga stoji bivši predsjednik Stipe Mesić, kojemu je jasno da će jedan od prvih poteza nove vlasti biti ukidanje njegova ureda!

HEBRANG: – Koalicija SDP-Josip Manolić nije za čuditi. Istup Manolića je dokaz da su dobro uzdrmani, pa ne biraju sredstva! Udbaška zmija ostala je bez glave kada je Josipović izgubio izbore, noge joj se tresu zbog suđenja u Muenchenu, a konačno čemo je zgaziti kada srušimo s vlasti Zorana Milanovića!

JAVLJANJE U BUJICU! ANTO ĐAPIĆ, RATNI NAČELNIH HOS-a 1991: – Kada je ubijen general Blaž Kraljević, Josip Manolić javno se rugao i kazao da imamo generala u hladnjači, a ne isključujem niti njegovu povezanost s ubojstvima Ante Paradžika i drugih istaknutih HOS-ovaca!

BUJICA OTKRIVA: NEFORMALNI ŠEF UREDA ZA OBRANU PERKOVIĆA I MUSTAČA, UDBAŠ ANTE BARIŠIĆ, GLAVNI JE KREATOR SVIH SDP-ovih NAPADA NA ŠEFA OPORBE TOMISLAVA KARAMARKA! U tome mu aktivno pomažu i neki novinari, paraobavještajno podzemlje i Danica J. Spasović, kontroverzna glasnogovornica SDP-a i bliska prijateljica Ostoje Rankovića!

HEBRANG: – Milanoviću ne može pomoći niti Manolić sa svim svojim lažima… On je naprosto nesposoban, slučajni predsjednik Vlade i SDP-a koji nema nikakve upravljačke kapacitete i koji sigurno gubi izbore koji dolaze… Jedino je problem što će u sljedećih nekoliko mjeseci i Hrvatska s ovakvom vlašću još dosta toga izbubiti!

JOŠ JEDNO OTKRIĆE BUJICE! MINISTARSTVO KULTURE VEĆ JE IZDALO POZITIVNO MIŠLJENJE, KOJIM BI SE DOMENA VJESNIK.HR TREBALA DATI SAVEZU “ANTIFAŠISTIČKIH” BORACA I “ANTIFAŠISTA”! NA TOME JE OSOBNO INZISTIRAO PREMIJER ZORAN MILANOVIĆ!

I JEDNA POZITIVNA VIJEST! Predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović proslijedila je iznos iz kampanje od 20.000 kuna Marijani Marić, supruzi nepravedno zatočenog hrvatskog branitelja Veljka Marića. (Da se pitalo Peđu Grbina ili Neđu Stazića, to bi završilo u državnom proračunu, a onda valjda u Documenti…)

BUJICA – 10. LIPNJA 2015. GOST: PROF. DR. ANDRIJA HEBRANG, BIVŠI POTPREDSJEDNIK HRVATSKE VLADE I POSEBNI IZASLANIK PREDSJEDNICE RH NA MACELJSKOJ KOMEMORACIJI!

Franjo je bio naivan i vjerovao u katarzu bivsih komunista koju je i sam prošao… na kraju mu došli glave i tako obezglavljenu vratili Hrvatsku u komunjarsku vlast

I sad Hrvatskom vladaju sve sami bivši komunjare. Među njima ima onih koji su bili članovi partije, ali da malo prošetamo po tim imenima čije bogatstvo je teško razumljivo i još ga je teže opravdati. Ivica Todorić, Luka Rajić, Franjo Luković, Ivan Čermak, Dragutin Drk, Goran Štrok, Nikica Valentić, Ivica Mudrinić, Emil Tedeschi, Borislav Škegro, Radimir Čačić, Marjan Hanžeković, Miroslav Kutle, Ante Vlahović, Božo Prka… Kerum, Mamić,… Npr. o građevinskoj mafiji prvi je javno progovorio Ljubo Ćesić. Kao glavne aktere naveo je Ivu Sanadera, Juru Radića, Miomira Žužula i građevinski institut IGH, u kojem je dioničar Marina Matulović Dropulić. Svoje mjesto pod suncem u Hrvatskoj našli su mnogi strani mutni likovi. Navode se neki. Thomas J. Gozdecky dolazi na čelo ACI-ja… Spomenimo npr. Želimira Doddera – njemu Karlovačka banka na ruke uplaćuje 4,5 milijuna kuna što je uz kredite braći Pašalić i Slavku Canjugi dovelo tu banku do nelikvidnosti. Kredite je vratila država na teret građana. O da… ovo bi ogla biti jedna zasebna tema gdje bi se štotšta toga moglo napisati i razotkriti. forum.net.hr

man

Leave a Reply

Your email address will not be published.