cevapi

U najopremljenijem zaprešićkom gradaskom restoranu kojega je donedavno držao i poznati kuhar Tomislav Špiček nudeći zagorske specijalitete, sada je Zlatni roštilj Zvonimira Grebličkog gdje se u carstvu mesa nudi i čuveni leskovački roštilj na drvenom ugljenu i na sto načina

Zanimljivo je da majstor kuhinje Leskovčanin Dragan Stanojević koji je došao za djevojkom i iz prijateljstva s gazdom mlađim, a nama je na pisao i esejčić o čevapu ili ćevapčiću i predložio da vješalice, mućkalice i kubike drugih mesnih specijaliteta pogledamo na njihovoj stranici.

– Način je i tradicija leskovačka a meso domaće i to pravo, jer bez toga nema roštilja kaže Zagorec Greblički ističući općenito bogatu gastronomsku ponudu restorana.

tekst i foto: Rajko Polić

leskovački 02

Leave a Reply

Your email address will not be published.