Odmor na srednjem Jadranu – Gradić Nin ima sve što želite i više nego što ste očekivali

Gradić Nin je najstariji hrvatski kraljevski grad. On je europsko odredište izvrsnosti. Jedan ga je inozemni portal uvrstio među deset najatraktivnijih svjetskih simbola sreće. Vrijedi se uvjeriti!

Slika1

Osim po povijesnim spomenicima Nin je poznat i po svojoj predivnoj uvali s pješčanim plažama i mnoštvom zabavnih sadržaja

Kao i u svakom dalmatinskom mjestu tako i u Ninu tijekom ljeta organiziraju se brojne manifestacije, a neke od njih su blagdan Gospe od Zečeva i Šokolijada (gastronomska manifestacija).

Apartmani MACAN u Ninu – pogledajte VIŠE!

Slika2

Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u košarci, nogometu, odbojci na pijesku, rukometu, tenisu, painballu, nordijskom hodanju, ronjenju, seakayak i raznim vodenim sportovima. Ukoliko želite kušati specijalitete ovoga kraja posjetite Apartmane Macan, Zadarska 25.

Nin i njegova okolica fantastično su izvorište doživljaja, aktivnog odmora i sadašnjosti isprepletene s poviješću čija je bogata i iznimno vrijedna riznica za vas uvijek otvorena. I svakog je novog dana ljepši i uređeniji nego jučer.

Slika4

Jednostavno, Nin ima sve što želite i trebate, ali vam – pouzdano – pruža i više nego što ste očekivali. On je gradić u koji ste, možda, prvi puta došli slučajno. Svaki je novi dolazak susret prijatelja koji dijele iste vrijednosti.

Nin je posebno mjesto. Priča koja traje. I životna radost koja ne prestaje. Dobrodošli u Apartmane “Macan” gostoljubljivih vlasnika jelke i Joze Macan.

Apartmani MACAN – pogledajte više!

Foto: Stojan Kostić