Zadar – Poziv na ljetne radionice UMJETNIK NA JEDAN DAN

umjetnik na jedan danPoziv na samostalne likovne radionice tijekom ljeta u Narodnom muzeju Zadar. Provedite ljeto 2015. crtajući u Narodnom muzeju Zadar, u Etnološkom odjelu i odjelu Muzej grada Zadra gdje imate priliku sudjelovati na samostalnim likovnim radionicama.

Prilikom posjete navedenim odjelima iskoristite priliku i sjednite za štafelaje smještene u izložbenom prostoru i postanite umjetnik na jedan dan. Izrazite svoju kreativnost crtajući vlastito viđenje muzeja, ljetovanja u Zadru, prostora i/ili eksponata u Narodnom muzeju Zadar. Sve Vaše likovne radove možete ponijeti sa sobom, a od radova koji ostanu u Muzeju, nakon ljeta, će biti formirana izložba kako bi svi posjetitelji mogli vidjeti različita stvaralačka djela.

Narodni muzej Zadar osigurava sav potreban materijal.

Radionice su besplatne za sve posjetitelje Etnološkog odjela i odjela Muzej grada Zadra (uz plaćanje ulaznica za posjet nije potrebna dodatna nadoknada za radionice).

Vrijeme održavanja radionica: od 22. lipnja do 31. kolovoza svakim radnim danom i subotom i nedjeljom od 9:00 h do 22:00 h (Etnološki odjel NMZ-a, Narodni trg) i svakim radnim danom.