Skip to content

Najljepša filmska glazba – Made in Italy u dvorani Lisinski

Zrinka Cvitesic 1 2Jedinstveni koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Koncert “Najljepša filmska glazba – Made in Italy” donosi čak 18 nezaboravnih soundtrackova najvećih filmskih klasika!

Glazbenici Simfonijskog orkestra HRT-a i maestro Michelangelo Galeati uvelike se pripremaju za izvedbe poznatih filmskih hitova, a Zrinka Cvitešić u stankama snimanja nove TV serije Capital za BBC uvježbava ulogu za nastup u Zagrebu.

Zrinkini osobni glazbeni favoriti su, kako sama kaže, Ennio Morricone i Nino Rota – a upravo ćemo u njihovoj glazbi, uz još mnoge druge, uživati 2.6.

“S njihovom sam glazbom započinjala i završavala brojne svoje filmske dane… A čuti tu glazbu uživo, u izvođenju sjajnih glazbenika Simfonijskog orkestra HRT-a, bit će za sve nas jedinstven doživljaj”, poručuje iz Londona naša sjajna glumica i poziva sve da joj se pridruže u ovoj jedinstvenoj večeri za sve glazbene i filmske sladokusce.

I doista, večer u kojoj ćemo čuti čak 18 filmskih soundtrackova kultnih, Oscarima ovjenčanih filmova – od Il postino, Amarcord, Dobar, loš, zao i Za šaku dinamita, do Bilo jednom u Americi, Mirisa žene i La vita è bella… – po svemu je jedinstveni koncertni događaj koji ne smijete propustiti!

I zato požurite po svoje ulaznice na blagajnu Lisinski ili ulaznice.hr i doživite nezaboravne melodije vaših omiljenih filmskih klasika u raskošnome zvuku velikoga simfonijskog orkestra.

 

• Prava poslastica za sve glazbene i filmske sladokusce

• Nezaboravno “putovanje” kroz najljepše stranice filmske glazbe na talijanski način – “Made in Italy”

• Morricone, Rota, Bacalov, Piovani… i mnogi drugi najveći majstori filmske glazbe

• U čak 18 slavnih soundtrackova kultnih filmova i dobitnika brojnih Oscara: Il postino, Amarcord, Dobar, loš, zao, Za šaku dinamita, Bilo jednom u Americi, Miris žene, La vita è bella…

• Nezaboravne melodije omiljenih filmskih klasika u raskošnom zvuku velikog simfonijskog orkestra

• U izvedbi sjajnih glazbenika Simfonijskog orkestra HRT-a pod dirigentskim vodstvom maestra Michelangela Galeatija

• Kroz program koncerta vodit će vas “nova zvijezda na nebu londonskoga West Enda”, naša sjajna glumica Zrinka Cvitešić, koja je upravo postigla još jedan veliki međunarodni uspjeh angažmanom u novoj TV seriji Capital BBC-a

See also  Zvijezde pjevale za žrtve uragana Sandy

Zrinka Cvitesic 1 1