Skip to content

Tomislav Bralić i Klapa Intrade na korak do Massima

S prošlotjednog broja 5 Tomislav Bralić & Klapa Intrade ovaj su put sa Zalutalim pogledom stigli na visoku drugu poziciju, dok je Massimo s pjesmom 1 dan ljubavi i dalje na samom vrhu HR TOP 40

Tomislav Bralic i klapa Intrade

“Znao sam da će se pjesma svidjeti publici, samo nisam očekivao da će to biti ovako brzo. Pjesma je malo drugačija od onoga što mi inače radimo i to smo i htjeli, a koliko vidim, sviđa se i starima i mladima i mogla bi biti pravi ljetni hit”, kaže s osmijehom Tomislav Bralić o pjesmi Zalutali pogled.

“Ovakve lijepe vijesti me uvijek oraspolože i želim zahvaliti publici koja nas sluša, ali i autoru pjesme Vinku Barčotu. Ovo je naša prva suradnja i drago mi je da se ispostavila uspješna, a mi obećajemo publici da ćemo tako i nastaviti. Zahvaljujem se i producentu Vinku Barčotu s kojim godinama surađujemo”, rekao je.

Osim navedenih, u Top 5 nalaze se i Đani Stipaničev – Pet slova, Pravila igre – Nebo na mojoj strani i Hladno pivo – Vjeruj u mene.

Na listu najslušanijih 40 pjesama u hrvatskom radijskom eteru probilo se još 5 novih pjesama.

Opća opasnost na broju 12 predstavlja svoj najnoviji glazbeni uradak Za svaku tvoju suzu. Nakon uspješnica Tango i Saturn, Vatra na 16. mjestu ima novu pjesmu naziva Kraj. Na 23. mjestu Nola pjeva Drugačije, a Begini na 37. poziciji poručuju Kreće zabava. I pred samim krajem, ali ništa manje važnija, na 39. mjesto stigla je Ivana Marić s pjesmom Pamtim ovu ljubav.

See also  Thomas Hampson za Valentinovo u Lisinskom