Uz novi album Ivana Zaka

Druženje na Narodnom radiju i u Tisak medija centru

{youtube}33kHK23iSbo|500|400|0{/youtube}

Dana 22. travnja od 18 do 20 sati na Narodnom radiju u Glazbenom showu Dalibora Petka na programu je emisija Zajedno s Ivanom Zakom. Svi koji žele tada mogu premijerno preslušati Zakov novi album „Usne varane”.

Nakon toga, za nekoliko dana izlazi novi album jednog od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj. Na tom novom albumu „Usne varane” nalazi se 12 pjesama od kojih su već poznate: „Jedna noć”, „Usne varane”, „Duguješ mi ljeto”, „Daleko”, a tu je i njegov aktualni singl „Jedan u nizu” koji se i ovog tjedna nalazi u samom vrhu nacionalne top ljestvice najslušanijih singlova. Evo što sam autor govori o novom albumu: „Mislim da su pjesme na albumu “Usne varane” autorski zrelije u odnosu na one s prethodnog albuma, što se može osjetiti kroz glazbu i tekstove. No, naravno da su one obojane nekim mojim prepoznatljivim stilom.” – uoči samog izlaska albuma rekao je Ivan Zak

Tu ne prestaju novosti: ova subota, 25. travnja, točno u podne, u Tisak media centru, Gajeva 2, rezervirana je za sve fanove Ivana Zaka koji su proteklih mjeseci s nestrpljenjem isčekivali njegov novi album. Podjsetimo još jednom: večeras na Narodnom radiju može se saznati kako su nastale sve pjesme s albuma, koji će biti sljedeći singl, te gdje se sve Ivana možete uživo vidjeti i čuti u sljedećih nekoliko mjeseci.

zak 1