Massimo, Pravila igre i Boris Novković na vrhu HR TOP 40

Nakon što je prošlog tjedna bio broj 1 na službenoj nacionalnoj listi domaćih radijskih singlova, Massimo s pjesmom 1 dan ljubavi nastavlja istim tempom

Massimo foto by Bachrach  Kristofic

Stalno želim osjećati bilo publike koja prati ono što radim. Kad uspijem u tome da se moja stremljenja i njihova očekivanja poklope, tada znam da imam pjesmu koja će i na koncertima imati dobar feedback. Drago mi je da se u pjesmi „1 dan ljubavi” sve tako savršeno poklopilo, a nadam se i da će na novom albumu publika prepoznati još pjesama toga ranga, komentirao je Massimo.

Razloga za zadovoljstvo neće nedostajati i novom bendu na domaćoj glazbenoj sceni naziva Pravila igre koji su ovog tjedna sa svojim prvim singlom Nebo na mojoj strani stigli samo korak do Massima, točnije na drugo mjesto. Za pjesmu Reci mi koju izvodi Boris Novković ovaj je put rezervirana treća pozicija.

Kao novi ulazi zapisali su se, a time i pridružili listi od 40 najemitiranijih domaćih radijskih singlova: Mladen Grdović & Ivana Kovač s pjesmom Dva goluba, ali i Gustafi s najnovijim singlom Hiti se na mene.