Massimo i ‘1 dan ljubavi’ osvojili HR TOP 40

Tjedan od 03. do 09. travnja bio je vrlo uspješan za Massima koji je s pjesmom 1 dan ljubavi uspio osvojiti srca publike, ali i radijskih urednika i zauzeti sami vrh službene liste domaćih radijskih singlova, HR TOP 40

Massimo by Mario Kristofic 2

Već sam puno puta rekao kako u pjesmu „1 dan ljubavi”, kao i u cijeli istoimeni novi album, vjerujem svim svojim bićem. Zato mi je drago da su to prepoznali i glazbeni urednici, koji se svakodnevno nalaze u doticaju s publikom.

Za pjesmu je snimljen i spot. Podjednako uživam u pjesmi i gledanju spota, a lijepo mi je znati da pjesma ima takav utjecaj na publiku da ju žele čuti ponovo i ponovo. Hvala im na tome, zadovoljno je prokomentirao Massimo.

Na drugoj poziciji nalazi se Boris Novković i pjesma Reci mi dok je na visoko treće mjesto i to s prošlotjednog broja 28 stigao Tomislav Bralić & Klapa Intrade koji pjevaju o Zalutalom pogledu. Broj 4 ovog tjedna pripada premijernom singlu Nebo na mojoj strani koji izvodi zanimljiva petorka naziva Pravila igre, a na petoj poziciji Klapa Rišpet pjeva Fališ mi.

Kao novi ulazi ovog tjedna zapisali su se: Đani Stipaničev – Pet slova, Dražen Zečić – Živote ne budi grub i TS Od srca do srca – Anja. (foto Mario Krištofić)