Donna Dee – novi domaći modni brend za najmlađe predstavio prvu kolekciju

Donna Dee2

Dizajnerica uspješnog brenda De Lena, Milena Ulić, nedavno je javnosti predstavila kolekciju svojeg novog brenda odjeće Donna Dee, namijenjenog najmlađima. Prilikom predstavljanja najavila je i skorašnje širenje istog.

Dizajnerica nakita De Lena, Milena Ulić, nedavno je lansirala brend odjeće za najmlađe naziva Donna Dee. To je njezin novi projekt na kojem radi usporedno s već spomenutim brendom De Lena. Za pokretanje dječjeg brenda dizajnerica se odlučila nakon dugog razmišljanja i potrebe za oduškom poslije napornog razdoblja. Stoga se slobodno može reći kako putem Donne Dee ona još više istražuje i razvija vlastitu kreativnost pritom se poigravajući sa za nju novom formom u modnom smislu – dizajniranju odjeće.

Donna Dee zamišljen je kao brend za male boginje, a svoju prepoznatljivost na tržištu gradit će korištenjem specifičnih krojeva te materijala poput tila. Iako je tek nedavno pokrenut, javnosti je već predstavljena prva kolekcija i to na ekskluzivnoj reviji u Splitu. Riječ je o kolekciji za djevojčice koja se sastoji od nekoliko modela za aktualnu sezonu proljeće/ljeto. S obzirom na to prevladava jarko – ružičasta boja, a korišteni su materijali poput tila i pamuka. Osim suknji izrađenih od tila kolekciju obilježavaju i jednostavne majice cvjetnog uzorka te topovi s ručno apliciranim cvjetnim aplikacijama.

Za ovaj, novi poslovni pothvat, dizajnerica je najveću podršku dobila od poznate splitske modne dizajnerice Olgice Hathaway poznatije kao Pinky s kojom je i surađivala na prvoj kolekciji.

– Olgici sam najviše zahvalna na realizaciji ovog brenda. Upravo sinergija naših energija zaslužna je za suradnju na prvoj kolekciji. Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima koji su nam povjerili svoju djecu i tako omogućili kvalitetno predstavljanje. Vjerujem da će ih u budućnosti biti još mnogo. – rekla je Milena Ulić.

Trenutno je u planu širenje na liniju za odrasle dok je nova kolekcija brenda De Lena također u pripremi. Inače, brend De Lena neko vrijeme prisutan je na području Azije,a u Hrvatskoj je postao poznat kao nakit od čipke koji se aplicira direktno na kožu. Dizajnerica se nada sličnom uspjehu i s Donnom Dee te se raduje budućim kreativnim i poslovnim izazovima.

Donna Dee5

Foto: Željko Šunjić, Andrija Vrcan