Izložba suvremene hrvatske modne fotografije PRODAJA SNOVA

image004

Galerija Kortil
petak, 27. ožujka 2015. u 20 sati

U galeriji Kortil otvara se izložba suvremene hrvatske modne fotografije pod nazivom PRODAJA SNOVA, u produkciji Rovinj Photodays-a.
Prema izboru kustosice Sandre Vitaljić na izložbi je predstavljeno sedam autora:, Ivana Vučić, Marko Grubišić, Mare Milin, Bruna Kazinoti, Mladen Šarić, Sanja Bistričić i Romano Decker & Dejan Kutić.

Izložba je do sada imala izuzetno veliku gledanost kako pred domaćom tako i pred međunarodnom publikom, a na talijanskom festivalu Spilimbergo Fotografia 2013. bila je postavljena u Muzeju škara gdje je proglašena najboljom stranom izložbom.

Riječko izdanje jedinstvena je prilika našoj publici upoznati se s vrhunskom modnom fotografijom koja je sa stranica ekskluzivnih časopisa prešla u muzejske i galerijske prostore.

Autorski izražajne i konceptualno različite u pristupu, fotografije navedenih autora veliki su doprinos hrvatskoj suvremenoj fotografskoj sceni.

Otvorenjem u galeriji Kortil započinje dvodnevni međunarodni festival Hairstyle News 2015, koji će ovom izložbom dobiti dodatnu dimenziju atraktivnosti.

Izložba se može pogledati od 27. ožujka do 05. travnja i to radnim danom od 10-13 i 17-20 te subotom od 10-13.

image005