HSP protiv podrumaša i okupatora

safe image

HSP poziva sve branitelje, sve simpatizere i članove da u subotu dođu u Zagreb i pokažu još jednom “Okupatorima Hrvatske” da su beznačajna, ali ne podcijenjena skupina u Hrvatskoj

safe image“Okupatori Hrvatske” najavljuju još jedan anti braniteljski prosvjed i planiraju ga učiniti u subotu 14. ožujka 2015. godine s početkom u 14.00 sati, samo s ciljem izazivanja daljnjih podjela u Hrvatskoj i napada na tvorce suvremene hrvatske države.

Hrvatska stranka prava ovim putem poziva sve hrvatske branitelje, HOSovce, sve članove HSP-a, simpatizere koji mogu na taj dan doći do Zagreba da se odazovu pozivu 100% invalida koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja i na taj simboličan način pokažemo da nam je stalo do vrijednosti za koje prosvjeduju i koje zastupaju naši prijatelji u Savskoj 66.

Još jednom za svagda pokažimo,
DA, jesmo protiv PODRUMAŠA,
DA, jesmo na strani hrvatskih branitelja i stopostotnih invalida
DA, jesmo na strani obrane diginiteta Domovinskog rata i svih hrvatskih branitelja

Jer na to nas kao i sve ostale domoljube obvezuje krv prolivena u Domovinskom ratu. Jer Domovinski rat je temelj suvremene hrvatske države.

Suprotivu svima onima koji koji su Domovinski rat prespavali ili proveli u podrumima, Suprotivu svima onima koji su kroz domovinski rat našli priliku, uhljebili se kroz kojekakve udruge, službe, agencije ili su „trenirali boks”.

Upozoravamo sve da nećemo odstupiti od obrane dosega Domovinskog rata koji je bio čist kao suza. Domovinski rat u kojem smo se borili da možemo slobodno i prosvjedovati i iznijeti svoje slobodno mišljenje o ljudima, pojavama i sl.

Kako vidimo po namjerama nekih koji se zovu „okupatori Hrvatske” oni nam žele uzeti ta prava i vratiti nas u vrijeme mračne komunističke diktature, u kojem samo odabrani smiju „prosvjedovati”, u kojem samo odabrani smiju iznijeti svoj stav i mišljenje a svi koji drugačije misle ili postupaju imaju bit transferirani u neki kazamat.

Zato i baš zbog tih i takvih mrzitelja svega što je hrvatsko pozivamo sve koji mogu da dođu u subotu u Zagreb, Savska 66 i podrže 100-postotne invalide Domovinskog rata.

Povjerenstvo za branitelje HSP-a
Veselko Krnjić

img 2955