Svi piloti “Krila Oluje” dali ostavku i kolektivno odlaze iz Hrvatske!

akro grupa 20090619 5

Walter William Safar

Krila Oluje, posljednji pozdrav (?!?) Wings of Storm, last goodbye (?!?), VIDI OVDJE

Naslovnice vodećih medija vrište
EGZODUS DOKTORA Otišla 923 hrvatska liječnika, egzodus studenata, otišlo 20000 mladih u razvijene zapadne države ….

{youtube}AHJe9TsSWec|500|400|0{/youtube}

Zapitate li se kad zašto političari i političarke ne odlaze iz Hrvatske????….

(Nesretno i siromašno je ono društvo u kojem je političar najisplativije zvanje… VIDI OVDJE. Da, život nas uči, čovjeka kojega je nužda natjerala u politiku, rijetko kada postaje humanist. )

KrilaOlujeV

Primjer je Sabor RH

Većina političkih analitičara se slaže (to je bilo 2014.) da bi za Hrvatsku najbolje bila ostavka nesposobne Vlade RH – kukurikuku koalicija -, i što mislite tko je spasio ovu nesposobnu Vladu? Upravo zastupnici nacionalnih manjina.

Novinar portala Narod.hr mudro je pitao javnost: Nakon što je u utorak, Hrvatski sabor donio odluku o posljednjoj izmjeni Državnog proračuna za 2014. i sa samo jednim glasom više nego što je potrebno za donošenje rebalansa, postavlja se pitanje da li vladajuća Kukuriku koalicija politički trguje sa zastupnicima nacionalnih manjina kako bi osigurali većinu potrebnu za izglasavanje državnoga proračuna?

Da, upravo su zastupnici nacionalnih manjina podržali “rad” Vlade, koja je odgovorna za pad BDP-a već 12 kvartala za redom, gospodarski bankrot, uništavanje azurno čistog Hrvatskog Jadrana zbog provizija (Naftne platforme su atomska bomba za turizam), uništavanje brendiranih javnih kompanija strateški važnih za nacionalnu sigurnost, najsvježiji primjer Imunološki zavod VIDI OVDJE, povećanje nezaposlenosti, stotine tisuća blokiranih i dalje da ne nabrajam.

I kada je zastupnik HDZ-a pitao zastupnike manjine zar se ne srame što zbog trgovine s vladajućom kukuriku koalicijom produbljuju krizu, znate što je odgovorio Furio Radin? Da taj dobro uhljebljeni politikant mirno je rekao: ‘Pa što se vi niste bunili kada ste bili na vlasti a trgovali smo sa vama na isti način?’

…Dakle, tom lukavom i pohlepnom politikatnu uopće nije stalo do naroda i svoje “manjine” a koja isto živi loše kao i većinski narod, već mu je stalo samo do vlastitih interesa, baš kao i ostali manjinci (poznati nam Pupovac).

KrilaOluje-vi

Naravno i nažalost oni i dalje bezbrižno šišaju do gole kože narod. A zašto oni mogu tako nehajno šišati ovce?

Kada društvo ima više apatičnih, pasivnih, komotnih ljudi koji se ni za što neće sami boriti, već očekuje da netko drugi za njih riješi probleme, dobijete nehuman i nepravedan sustav u kojem najbolje živi politička kasta (na državnoj i lokalnoj razini) i mala skupina tajkunskih ortaka.

Plemeniti novinari i urednici malih slobodarskih nezavisnih portala, Borci za zaštitu jedine nam Majke Prirode, Herojski zvizdači i zvizdačice, poput Jasmine Jovev, Vesne Balenović, dr Srećka Sladoljeva, branitelja u Savskoj 66 i još znanih i neznanih heroja istine i lučonoša svjetlosti, primjer je kako se treba boriti za svoja prava. Tko tihoj većini brani da se isto bore za svoja prava? Nitko!… I to je upravo poraz te tihe većine!… Zanimljivo je kako šutljivi “intelektualci” stalno pjevaju o evoluciji čovjeka a osobno su još uvijek zatočeni u Platonovu pećinu.

Dakle, narodski rečeno, nisu samo krivi političari za nepravedan i nehuman sustav, već je i sukrivac svaki čovjek koji to šutke promatra i apatično slegnuvši ramenima žigoše postojeće stanje.

Sustav ne stvaraju samo političari, već i svaki čovjek koji živi u tom društvu

Jedina je životna svrha biti ono što jesmo i postati ono što smo sposobni postati. (Baruch Spinoza)

Ako se ne pokrenete pravodobno, bit ćete izbačeni iz igre s vremenom. (Napoleon Hill)

Moja najveća tragedija nije umrijeti mlad, već doživjeti 75, a ništa ne doživjeti. (M.L. King)

Sanjar nikada neće prestati gledati u zvijezde, jer kad prestaneš sanjati prestao si i živjeti. I da, čast je opet ponoviti: Pobjednik u životu postaješ kad usrećiš drugog čovjeka, kao samog sebe, (ako ga gledaš očima duše stranac više nije stranac).

Kada putuješ cestom snova čini to na svoj način. Na taj način stvaramo bolji sustav u sebi i oko sebe. Bez padanja nema niti dizanja, bez rana nema niti ožiljaka, bez borbe nema niti pobjede, bez pobjede nema slobode.

1024px-Krila Oluje Karlovac 2009 8

Da citiram stihove besmrtne pjesme „My Way” 

„Jer što je čovjek?… Što on ima?…
Ako ne sebe, nema ništa…
Da kaže stvari koje istinski osjeća…
A ne riječi onoga koji kleči…
Zapisnik pokazuje, primao sam udarce…
I činio to na svoj način…
Da, bilo je to na moj način.”

 

Elvis Presley Live – My Way

{youtube}2e3CFIHCe8M|500|400|0{/youtube}

Foto: alireggiane