Poput junaka iz filma

NHM Wien Kurt Kracher

Noć u bečkom Prirodoslovnom muzeju

 NHM Wien Kurt KracherInspiriran popularnim filmom „Noć u muzeju”, čiji je zadnji nastavak nedavno stigao i u naša kina, bečki je Prirodoslovni muzej i sam odlučio svojim posjetiteljima prirediti nezaboravnu noć u muzeju

Tako će djeca u dobi od sedam do jedanaest godina 21. ožujka imati prilike prenoćiti u veličanstvenom bečkom muzeju. Program obuhvaća filmsku projekciju u digitalnom planetariju muzeja, vođeno razgledavanje s džepnim lampama, slatkiše prije spavanja te doručak. Djeca će noć provesti u vrećama za spavanje u dvorani s dinosaurima, između tiranosaura, alosaura i ogromnih kornjača. Dječji program započinje u subotu u 18 sati te košta 75 eura po djetetu.

No i odrasli će 18. travnja u okviru posebnog noćnog programa moći upoznati zanimljivosti Prirodoslovnog muzeja. Nakon pića dobrodošlice, slijedi program u digitalnom planetariju, potom svečana večera u centralnoj kupoli, razgledavanje s džepnim lampama, a sve završava uz šampanjac na krovu i jedinstven pogled na centar grada. Zainteresirani će prenoćiti na krevetima za kampiranje, a ujutro ih u centralnoj kupoli očekuje doručak. Program za odrasle započinje u 19 sati i iznosi 200 eura po osobi.