Skip to content

Nagrađivani Blazin Quartet svira u MM centru

Koncert Blazin Quarteta, prepoznatog po svom jedinstvenom glazbenom izričaju te nagrađivanog na europskoj jazz sceni, održat će se u nedjelju, 01.03. u MM centru

Blazin Quartet 2

BLAZIN’ QUARTET su Christophe Panzani (Tenor saksofon, efekti), Michael Rörby (Trombon, efekti), Mihail Ivanov (Kontrabas) i Srđan Ivanović(Bubnjevi, laptop).

Blazin’ Quartet je jedan od onih bendova koji ne prihvaća muzičke odnosno žanrovske granice. Na svojevrstan ih način negiraju, pomiču, i u svom glazbenom stvaralaštvu miješaju i koriste sve sto im zvuči dobro kako bi slušatelje poveli na jedinstveno glazbeno ili zvukovno iskustvo. Različiti zemljopisni, ali time i muzički backgroundi članova benda u međusobnoj interferenciji stvaraju zajednički glazbeni jezik; koherentan i specifičan.

Blazin Quartet 1

Svojevrstan jazz izričaj, unutar kojega odsutnost harmonijskog instrumenta otvara još više prostora za elektroničke zvukove i semplove. Iza sebe imaju niz nastupa diljem Europe, Amerike i Azije, među kojima treba svakako istaknuti onaj na North Sea Jazz Festivalu u Rotterdamu, kao i prestižnu nagradu Dutch Jazz Competition i Holland Casino Jazz&Pop Award.

{youtube}e63BQjYG-x8|500|400|0{/youtube}

Početak je u 21 sat. Cijena ulaznice je 30 kn, a možete ih kupiti isključivo na blagajni &TD-a, dva sata prije početka nastupa.