Massimo Savić koncertom ‘1 dan ljubavi’ na Dan zaljubljenih u zagrebačkom Domu sportova imao svjetski nastup. Sjajna izvedba, pregršt emocija i pjesme s novog albuma oduševile su brojnu publiku

massimo2

Sjajnim koncertom uz vatru emocija te pjesmama s novog albuma oduševljena publika pojačala “zaljubljeno” ozračje

Publika je po prvi put mogla uživati u kompozicijama s novog studijskog albuma „1 dan ljubavi”. Uz „Suze nam stale na put”, uživali su u aktualnom singlu „Ispod nekog drugog neba”, te „Kladim se na nas”, „Nedam grijehu na tebe” i drugim.

Veličanstvenom ozračju doprinio je Massimov stalni bend kojeg sačinjavaju: Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina) i Aleksandar Ismailovski (klavijature). Kao gosti bljesnuli su producent/gitarist Nikša Bratoš, po crno-bijelim tipkama prebirao je Predrag Martinjak, a na saksofonu dominirao Igor Geržina.

Veličanstvenoj atmosferi doprinio je i poznati gitarist David Rhodes. 

Kao predgrupa nastupila je zagrebačka grupa Gretta koja je doprinijela “zaljubljenoj” atmosferi.

massimo3

Brojni Zagrepčani Valentinovo su dočekali uz sjajnu glazbu. Koncert je počeo u 20 sati. Massimo je ugodno iznenadio sve prisutne pojavivši se na sakrivenoj maloj pozornici usred publike pjevajuči „Suze nam stale na put”.

Massimo se prisjetio prijatelja i kolege pokojnog Dine Dvornika. Prema kraju koncerta atmosferu su rasplamsavali stari hitovi poput „Sjaj u tami”, „Stranac u noći”, „Odjednom ti” dignuvši publiku na noge. Nakon izvedene završne pjesme „Zamisli život u ritmu muzike za ples” raspjevana i rasplesana publika pozvala je Massima na bis. Massimo i Geržina vratili su se na pozornicu i još više zapalili publiku.

Dan zaljubljenih 2015. u Domu Sportova mnogi će pamtiti po veličanstvenom provodu i nazaboravnom zadovoljstvu.

Foto: Stela Katić & Miguell Turnbull / Akademija-Art

massimo 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.