Vikend u CeKaTeu za male i velike – koncerti, predstave i karneval

karneval 1

karneval 1

Centar za kulturu Trešnjevka ovoga vikenda organizira bogat program u povodu Dana zaljubljenih i karnevala, a najmlađe pozivamo da nam se u subotu pridruže na programu – Darujmo djeci kazalište. Riječ je o glazbeno scenskom programu zagrebačkih dječjih vrtića koji će se odvijeti tijekom cijele 2015., a na pozornici CeKaTea, u subotu 14. veljače s početkom u 10 sati prvi će se predstaviti mališani i odgajatelji iz DV Sunčana.

Istoga dana u 18 sati pozivamo sve ljubitelje glazbe da nam se pridruže na koncertu “Trešnjevki s ljubavlju”. Na koncertu nastupaju: Zagrebački mališani, Zbor Prečko 50+, mlada violinistica Kana Halić –Kordić, Kulturno umjetničko društvo Žumberčani, Muški zbor Jarunski dečki, flautistica Ines Ivanjek, te Gospel zbor “Sunce”. Ulaz je slobodan.

U nedjelju pozivamo naše male sugrađane da zablistaju u vlastitim maštovitim kreacijama – za najoriginalnije kostime i maske pripremljene su zanimljive nagrade. Zabavit ćemo se uz bogat program na pozornici, nastupaju Zagrebački mališani, a za dodatne doze smijeha pobrinut će se Klaunovi crvenih noseva – Ludek i prijatelj. Cijena ulaznice: 20,00 kn. Rezervacije ulaznica na tel 3027-411. Prijave za najmsku počinju u 17 sati, a program na pozornici u 18 sati.

karneval 2