Hotel Medo, autorice i redateljice Petre Radin, radi i ove subote, 14. veljače. Dođite u Grič u 11 sati i otkrijte zašto hotel nije radio dvadeset godina te što će tri sestre poduzeti da ga opet pretvore u mjesto druženja i veselja?

Hotel Medo 17 foto Damir Žižić

Glume Ana Kraljević, Lara Škrinjar i Antea Cvjetković.

U Hotelu Medo vrijeme je stalo. Tri sestrice Tupete, Lepete i Mupete potpuno su zaboravile zvuk telefona, jer ih, naime, nitko posljednjih dvadeset godina nije nazvao. Također, isto toliko godina, nitko nije ušao u njihov, nekad popularni Hotel Medo. Ostale su zaboravljene pod prašinom. Je li razlog izgradnja novog autoputa, koji ih je odvojio od civilizacije ili nešto drugo, polako ćemo otkrivati kroz ovu predstavu, čija se drama odigrava na sam Badnjak. Hoće li božićna čarolija biti dovoljno jaka da tri sestrice otvore srca i puste u svoj život nove goste? Tri sestre, vratit će nas u ljepote zajedničkog druženja, obroka i tradicija, u vrijeme kada nam nije sve bilo dostupno, već su se želje sanjale i iščekivale.

Hotel Medo 7 foto Damir Žižić

Ovo je predstava o zajedništvu, zaboravljenim vrijednostima, tradiciji i životu koji ne mora biti užurban i u kojem mobiteli, ipodovi i kompjuterske igrice ne igraju glavnu ulogu.Vratimo se ovo predstavom, bar na jedan dan, na sam Badnjak, u svijet naših roditelja i osjetimo tu ljepotu, a možda naše tri sestrice pokrenu neku novu priču i Hotel Medo ponovo zasja novim sjajem.
Draga publiko, vežite se i uletite u svijet bajke jer u Tvornici lutaka sve je moguće!
autorica, Petra Radin

Hotel Medo 18 foto Damir Žižić

Produkcija: Kazalište Tvornica lutaka
Tekst i režija: Petra Radin / Mentor: Krešimir Dolenčić
Glazba: Matej Meštrović
Kostimi: Patrizio Alejandro Aguero Marino
Scenografija: Matija Šantić
Fotograf: Damir Žižić

Leave a Reply

Your email address will not be published.