Skip to content

Merkel angažirala Hanžekovića da ovrhama spasi što se spasiti da od njemačkih potraživanja u Grčkoj

Od dolaska Syrize na vlast Merkelica je postala očajna, jedina nada za spas njemačkog kapitala sada je hrvatski kralj ovrha Marijan Hanžeković

Marijan-Hanžeković

Jeza i tišina zavladala je njemačkim financijskim institucijama od dolaska Alexis Tsiprasa na vlast u Grčkoj. Činjenica da Grčka samo Njemačkoj duguje više nego što je Sanader pokrao u dva mandata, zabrinula je njemačku kancelarku do te mjere da je bila spremna potpisati i ugovor sa samim đavlom za spas njemačkog kapitala.

Na kraju se na ipak odlučila angažirati zagrebačkog odvjetnika Hažekovića, bijelog maga naplate nenaplativog. Hanžeković je već u prvom danu poslao milijun ovrha i zagušio grčko pravosuđe kojem će trebati minimalno 10 godina da riješi sve slučajeve.

– Moja prijateljica Kolinda mi je preporučila Marijana, kaže da ga poznaje još iz Trilateralnog vrtića i da je odličan dječak. Osim toga čula sam da Handžeković svojim klijentima plaća i jamčevine, mislim, nije da planiram ići u zatvor ali nikad se ne zna, ha, ha. – izjavila je njemačka kancelarka Angela Merkel.

Hanžeković se obvezao kroz dvije godine naplatiti minimalno 80% njemačkih potraživanja, a sav prihod o provizije planira uložiti u humanitarne svrhe tako što će preuzeti VW grupaciju i u njoj zaposliti sve blokirane i nezaposlene Hrvate.

– Ovo je dvostruki dobitak, Marijan Hanžeković Gmbh. će na ovaj način podići životni standard u Hrvatskoj a poslije će sve to naplatiti ovrhama. Znate kako kaže ona narodna: Bogat ovršenik, zadovoljan ovrhovoditelj a najbogatiji ovršitelj! He, he, zar ne – izjavio je Ivo Banac. news-bar, foto niktitanik.com