ATP Zagreb – Draganja i Kontinen u finalu parova

Marin Draganja, uz pomoć svog finskog partnera Henrija Kontinena, pobrinuo se da hrvatski tenis ipak bude zastupljen završnog dana PBZ Zagreb Indoorsa, probivši se u finale turnira parova

 Draganja i Kontinen U finalu konkurencije parova u nedjelju će igrati Marin Draganja i Henri Kontinen protiv Fabricea Martina i Purava Raje – to je ishod polufinalnih mečeva odigranih u petak.

“Budući da se pisalo kako nema više hrvatskih igrača u turniru razmišljao sam da na današnji meč dođem s hrvatskom zastavom, da ljudi vide da sam ja još tu”, rekao je u prepoznatljivom tonu Draganja nakon pobjede 7:6 (0), 6:4 protiv dvojca Troicki, Stahovskij.

Do sada su u finalima na PBZ Zagreb Indoorsu samo u dva navrata bili hrvatski tenisači, a u oba slučaja bila je to kombinacija Ivan Dodig, Mate Pavić. U oba finala su poraženi, a sada bi Draganja s Kontinenom mogao napraviti korak dalje.

“Gledali smo iduće suparnike, znamo ih još od prije. Očekivali smo da će iz tog dijela ždrijeba doći neki drugi igrači, pa ovo vidim kao priliku za osvajanje naslova. No ako su ih pobijedili to znači da su i odlično igrali”, rekao je Draganja.

Na pitanje kako će provesti subotnji dan dodao je:

“Ne igramo i prošetat ćemo gradom. Bit će mi drago da Henriju pokažem Zagreb.” zagrebindoors