Ovog proljeća obucite kožne hlače

koza

Odjeća od prave i umjetne kože, može se reći, nikada ne izlazi iz mode, no u posljednje dvije godine ona je zasigurno ponovno zasjala na tronu među mnogim drugim „must have” odjevnim artiklima

koza

Jedan od razloga što je kožna odjeća dobila još dodatnu popularnost je razvoj tehnologije umjetne kože (ekokože), koja je cjenovno znatno prihvatljivija od prave kože, pa prema tome dostupnija široj polupaciji. Jedan od takvih artikala su uske kožne hlače, odnosno, točnije rečeno, tajice koje su često krojene kao imitacija „skini” kožnih hlača. Mogu se naći u većini trgovina poznatih modnih brandova, naravno različitog dizajna i kvalitete, ali i udobnosti te ekokože.

Bezbroj kombinacija

Činjenica je da su kožne hlače oduvijek bile promatrane kao predmet ženskog seksipila, što nikako nije bez pokrića. No, one u raznim odjevnim kombinacijama mogu izgledati jednako ženstveno i fantastično, bez bilo kakvih seksualnih vulgarnih konotacija.

Iako cjelokupna odjevna kombinacija određuje ležeran, poslovni ili seksi stil, uz same kožne hlače (tajice) posebnu pozornost potrebno je obratiti na obuću, koja je u jednakom fokusu kao i hlače i nadopunjava cijeli imidž. Zato prilikom kupnje kožnih hlača vodite računa o primjerenoj obući.

Sve žene koje misle da će uske kožne hlače otkriti njihov višak kilograma, varaju se. Crne uske kožne hlače, kroja koji pristaje građi tijela, skinut će s vaših bokova i nogu barem nekoliko kilograma.

Također, dobra je vijest, osim što su popularne ove jesensko-zimske sezone, moći ćete ih nastaviti nositi i po toplijem proljetnom vremenu, sve dok temperature ne postanu previsoke za nošnju bilo umjetne, bilo prirodne kože.

No, da ne duljimo, evo na koje sve načine možete nositi i kombinirati jedne jedine kožne hlače/tajice. zena.hr, foto: Pinterest