Skip to content

Spektakl Victoria’s Secreta s grudnjacima od dva milijuna dolara

grudnjaci

U Londonu je održana još jedna spektakularna revija Victoria’s Secreta. Niti ovaj put na njoj nije nedostajalo luksuza, ljepotica i glamura, a kad se u obzir uzme da je u pitanju brend koji je u 2013. dosegao zaradu od šest milijardi dolara, ne čudi što se svojski trude održati standard. Ovogodišnja revija prvi je put iz New Yorka preseljena u London, a na pozornici se pojavilo čak 47 ljepotica koje su, da bi se mogle nazivati anđelicama, prethodno morale proći strogu selekciju.

Revija je bila podijeljena u šest dijelova nazvanih: Gilded Angels, Exotic Traveler, Dream Girl, University of Pink, Fairy Tale i finale Angel Ball, piše Independent. Otvorila ju je Behati Prinsloo od glave do pete u zlatu, a nakon nje pistom je prošetala Karlie Kloss noseći krila od 18-karatnog zlata, najskuplji komad koji je za brend ikad izradio dizajner Serkan.

U drugom dijelu showa nastupao je Ed Sheeran, a za vrijeme njegova nastupa predstavljeni su “grudnjaci iz mašte”, toliko luksuzni da im trebaju tjelohranitelji, a ove godine predstavljena su čak dva, svaki procijenjen na dva milijuna dolara. Nosile su ih anđelice s najdužim stažem, Adriana Lima i Alessandra Ambrosio (što još uvijek nije ni blizu rublju koje je Gisele nosila 2000. godine – ono je koštalo 15 milijuna). Foto: AFP, tinolovka-news