Skip to content

Vikend u CeKaTeu: Nedjeljna matineja i radio teatar

ckt

Centar za kulturu Trešnjevka i u novoj godini nastavlja s nizom nedjeljnih matineja, a ove je nedjelje na rasporedu predstava Tupsoni ili zašto treba učiti. Istoga dana, 18. siječnja, pozivamo sve zainteresirane da nam se u poslijepodnevnim satima pridruže na novom programu radio teatra – Kvaka 808.

Mališani koji dođu na nedjeljnu matineju saznat će sve o narodu Tupsona ali i zašto je važno učiti. Tupsoni će kroz predstavu pokazati kako se učenjem i znanjem možemo boriti protiv velikih Glupsona kojih na žalost u životu nikad ne nedostaje. Predstava je prvenstveno namijenjena malim Tupsonima od 5 do13 godina, ali ona želi biti zanimljiva i puno široj populaciji. Tupsoni će nas zabavljati od 11:30 sati, a cijena ulaznice je 25 kuna.

Pozivamo sve ljubitelje književnosti da u CeKaTeu provedu nedjeljno popodne i to uz radio teatar- Kvaka 808. Riječ je o radijskoj emisiji o suvremenoj hrvatskoj književnosti u sklopu koje nam u goste dolaze poznata književnica Julijana Matanović i književna kritičarka i prevoditeljica Jagna Pogačnik. Emisija će se moći pratiti i preko videozapisa. Snimaju učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna. Ulaz je besplatan, sudjelovanje u razgovoru dobrodošlo. Autorica i voditeljica programa je Nela Simić.