U stravičnoj prometnoj nesreći sinoć u Donjoj Stubici na mjestu je poginula Jelena Mihanović Tepeš (32), a s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život u Traumatološku kliniku u Zagreb prevezen je njezin suprug Luka Tepeš (33), inače dogradonačelnik Donje Stubice

Luka jelena TepešBračni par iz Donje Stubice se oko 21.30 šetao Topličkom ulicom po nogostupu, a oko broja 109 na njih je naletio osobni automobil. Očevici kažu da je udarac bio toliko stravičan da je, dok je Jelena ostala na mjestu mrtva, Luku odbacio dvadesetak metara u susjedno dvorište.

Kako su nam rekli očevici, najveći paradoks je što je bračni par na nogostupu pokosio velikom brzinom automobil Lukine sestre. Njega je navodno na parkiralištu ispred njezine zgrade ukrao neki maloljetnik.

Počinitelj ovog stravičnog događaja pobjegao je s mjesta događaja i za njim se još traga. Policija je, doznajemo, u jutarnjim satima uhitila jednu osobu, no kriminalistička istraživanja još traju. Očevid je preuzelo ODO Zagreb. (Foto: Facebook, Vecernji.hr)