Trienalni natječaj za likovno djelo nadahnuto pasionskim sadržajem

putisusov12 stjepan katic
Stjepan Katić: Isus umire na križu (iz drugog ciklusa Križni put Isusov)

Zagreb – Pasionska baština raspisala je VI. trienalni natječaj za likovno djelo nadahnuto pasionskim sadržajem Kristove Muke i Uskrsnuća. Na natječaj se može prijaviti i djelo nadahnuto općeljudskim problemom patnje, koja kroz pasionsku prizmu Muke i Uskrsnuća Kristova dobiva svoju otkupiteljsku dimenziju. Na natječaj se može prijaviti djelima koja u okviru Pasionske baštine do sada nisu izlagana ili nagrađivana.

U svrhu pojednostavljenja postupka, organizatori mole da autor svoje djelo prijavi na fotografiji ili CD-u. Isti autor može prijaviti najviše dva djela.

Natječaj se zatvara 15. veljače.

Autori prijavljena djela na fotografijama ili CD-u mogu dostaviti na adresu: Galerija MORH Zvonimir, Bauerova 33, 10000 Zagreb.

Pasionska baština imenovat će ocjenjivački sud koji će probrati radove za izložbu i među njima izdvojiti one kojima će pripasti 1., 2. i 3. nagrada.
Odabrana djela biti će izložena u okviru Svečanosti Pasionske baštine od 23. ožujka do 10. travnja u Galeriji MORH-a Zvonimir.

 

 

GOOGLE ispod bira i objavljuje one reklame i oglase za koje je dobio najviše novca od pojedinih oglašivača! U najvećem broju su to lijepi oglasi, ali ponekad su i prave nakaze koje nam žele uništiti sadržaj od kojih se portal AA ograđuje