PETICIJA – Došlo je vrijeme u kojem se mladi bore za heroje!

unnamed 5

Možete li odvojiti 10 sekundi i potpisati peticiju zahvale hrvatskim braniteljima?

http://citizengo.org/hr/15019-hvala-vam-vi-ste-nasi-heroji

Zašto je to važno?

Branitelji koji su 1990. ostavili sve i krenuli u obranu Domovine, u obranu doma, u obranu obitelji i u obranu ljudskih života – danas, gotovo 25 godina nakon osamostaljenja Hrvatske prisiljeni su još jednom ustati u obranu hrvatskog identiteta koji se iz dana u dan sustavno uništava. Stopostotni invalidi Domovinskog rata uz podršku ostalih branitelja već gotovo 60 dana prosvjeduju u Savskoj ulici ispred Ministarstva branitelja boreći se za dostojanstvo svake žrtve podnesene za slobodu Hrvatske.

U zemlji koju su stvorili svojom žrtvom naziva ih se parazitima društva, uskraćuje im se pravo na dostojanstven život te se na hrvatskoj javnojteleviziji dozvoljava njihovo ponižavanje i nepoštivanje. 

Potpisom ove peticije zahvalite im za sve što su učinili, pokažite im da postoje ljudi kojima je stalo i čestitajte im Božić.

Možete ostaviti i osobnu poruku.

http://citizengo.org/hr/15019-hvala-vam-vi-ste-nasi-heroji

Sve poruke i potpise predat će im mladi, pokretači peticije “Hvala Vam! Vi ste naši heroji!” – okupljeni u inicijativi “Tko nam je ukrao heroje”.

CitizenGO.org je zajednica aktivnih građana koji žele štititi život, obitelj i temeljna ljudska prava diljem svijeta. Ako želite saznati više o nama klikniteovdje ili nas slijedite na Facebooku ili Twitteru