Moj mali Eko katolički kalendar 2015.

759 Moj mali kat kalendar 2015

s. Karmela Eva Dominković
Moj mali Eko katolički kalendar 2015.

Sadrži katolički kalendar sa svakodnevnom poticajnom porukom u kalendariju, svjetske ekološke dane te brojne mudre misli. U dodatku donosi niz suradničkih učeničkih priloga te raznih, sa svih strana pomno sabranih ekoloških zanimljivosti, uz pregršt neizostavnih šala iz kojih možete mnogo naučiti i dobro se zabaviti.

Protkan katoličkim stavom o ekologiji i prirodi osjetljivo uvodi u kulturu srca i higijenu duha potičući na zalaganje oko oblikovanja zdravog i cjelovitog odnosa prema sebi, drugomu, Bogu i cjelokupnomu stvorenju.

U novoj rubrici Predstavljamo pročitajte sve o projektu Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje, koji je osmislila Udruga “Lijepa Naša”, koja već više od 20 godina radi na očuvanju hrvatske prirodne i kulturne baštine, promicanju ekološke svijesti te odgajanju djece i mladeži o potrebi i načinu očuvanja okoliša.

Za sve (vjero)učenike, velike i male, (vjero)učitelje, roditelje, odgajatelje?, obogaćen mnoštvom ilustracija i crteža, malog formata, praktičan, zanimljiv i poučan džepni kalendar za uspješnije učenje, planiranje, ali i zabavu.