Skip to content

Baby Dooks transformacijom u Jamesa Browna odnio pobjedu

Baby Dooks je drugi put zaredom odnio pobjedu u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, a ovaj put bio je transformiran u Jamesa Browna

Baby Dooks

Baby Dooks je osvojio najveći broj bodova, a svojom pobjedom omogućio je da UNICEF-ovom programu ”Zajedno od početka” Nova TV donira 10 000 kuna.

Luka Nižetić kao gostujući član žirija u devetom izdanju popularnog showa imao je priliku uživo vidjeti koliko je Minea uspješno skinula njegov glas i pokret u izvedbi pjesmi ”Proljeće”.

Vandu smo ovaj put vidjeli kao imitaciju Vanne te je otpjevala popularnu pjesmu ET-a ”Tek je 12 sati”.

Ronald Braus koji je odrastao na talijanskoj show tradiciji dobro se snašao kao Raffella Carra. Sandra je pohvalila Ronaldov nastup. Luka se sjajno zabavio gledajući: Misija uspjela!

alka

U Alku Vuicu transformirao se Mario Petreković i izveo pjesmu Laži me.

“Ja sam bez teksta. Mario je talent svjetske klase. Ti nisi normalan.” – komentirao je Luka.

Goran je rekao da je Mario takva Alka Vuica kakvu svijet nije vidio i da je ovo sigurno jedna od top 3 transformacija.

Giuliano je dobro zapamtio sve riječi turskog hita Kiss Kiss, a izazvao je i dobre reakcije žirija.

Andrea je imala težak zadatak, imitirati svog kolegu iz showa, Giuliana koji je pomno pratio svaki njen pokret na bini. Na kraju joj se i poklonio, a i žiri je imao lijepe riječi za njen nastup.

Jasna je s pjesmom Cotton Eye Joe iznenadila sve prisutne otpjevavši i ženski i muški vokal. Sviđa mi se cijela koreografija, jako slično spotu. Super ružno izgledaš! – komentirao je Tomo.

Fotorulet je dodijelio nove zadatke osmero natjecatelja, a pobjednika Baby Dooksa u idućoj emisiji vidjet ćemo kao dio skupine Gipsy Kings. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez.

Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu, a Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom Lambada. Giuliano postaje Josipa Lisac, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina. (Foto: Nova TV, Vecernji.hr)