Predstavljena “Biblija u stripu” u izdanju Verbuma

biblija u stripu

biblija u stripu

Split – U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak 20. studenoga na konferenciji za medije predstavljena je knjiga “Biblija u stripu”. O knjizi su govorili glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum mr. Petar Balta i Miro Radalj.

Biblija u stripu obuhvaća ključne teme Staroga i Novoga zavjeta i time predstavlja jedinstvenu zbirku najljepših biblijskih starozavjetnih i novozavjetnih tekstova, atraktivno oslikanih i uređenih. Zahvaljujući neposrednosti forme stripa koja objedinjuje jezik slike i riječi, a koja je iznova postala vrlo popularna, djeca i mladi će se kroz jedinstveno čitateljsko iskustvo upoznati sa značajnim biblijskim temama. Izdanje je gotovo u cijelosti popraćeno autentičnim biblijskim tekstom tako da se djeca s blagom Biblije upoznaju u njegovu izvornomu izričaju.

To bogato opremljeno izdanje Biblije u stripu, tvrdog uveza i velikog formata u boji, bit će odlično sredstvo kojim će roditelji upoznati svoju djecu s Biblijom i njezinim sadržajem, a djeca će sigurno uvijek iznova htjeti i sami čitati i listati biblijske zgode koje im se sada nude na nov i zanimljiv način. Zbog svega toga Biblija u stripu je doista knjiga za svaku obitelj, koja će biti privlačna i zanimljiva i starijim naraštajima koje vole posegnuti za dobrim stripom ili žele upoznati Bibliju na jednostavniji i ležerniji način. (IKA)