Najava koncerta – “Official tribute to Dino Dvornik” feat Mario Huljev

tributedinobandveća

Koncert “Oofficial tribute to Dino Dvornik” feat Mario Huljev u Metropolis klubu, 6. prosinca 2014. povodom 6. obljetnice odlaska kralja funka

tributedinobandveća

Ne propustite live koncert Official Tribute to Dino Dvornik u čast i povodom 6. obljetnice odlaska kralja funka u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog kluba Metropolis i uživajte u najvećim hitovima funk glazbe.

„Ljubav se zove imenom tvojim”, „Ti si mi u mislima”, „Ja bih preživio”, „Hipnotiziran”, „Manijak”, „Afrika”, samo su neki od hitova kralja funka Dine Dvornika koje su dečki iz Tribut-a pripremili za koncert u Zagrebu.

Zlatna imena hrvatske glazbene scene sa dugogodišnjim iskustvom i službeni bend Dine Dvornika pod okriljem Danijele Dvornik najavljuju zagarantiran provod ista kao što su osigurali i pozitivne komentare struke.

dinodvornikpress

Evo što su članovi rekli o nadolazećem koncertu:

Članovi benda Tribute to Dino Dvornik i inicijator ideje Ivica Premelč (sax) te Porinom nagrađeni vokalist Mario Huljev. Pozivamo sve na veliki koncert u čast 6. Obljetnice odlaska hrvatskog kralja funka Dine Dvornika. Očekujemo publiku u velikom broju da se uz orginalan zvuk svi zajedno prisjetimo najvećih hitova koji nas još i dan danas prate, a gost večeri je Željko Banić–Bane (SONGKILLERS), koji će nam se pridružiti na nekoliko pjesama.

Članovi Official Tribute to Dino Dvornik: Mario Huljev (vocal), Zoran Jaeger–Jex (gitara), Alen Svetopetrić (bass), Gojko Tomljanović (klavijature ), Igor Šega (bubnjevi), Ivica Premelč–Ywek (sax)

METROPOLIS music  billiards klub 18