Izložba poezije na terakoto, povodom INTERLIBERA

poezija hs 1

Terakotne ploče s insertima poezije

Povodom održavanja INTERLIBERA 2014, u salonu LUXURIA bit će izložene terakotne ploče s insertima poezije najpoznatije suvremene hrvatske književnice od 11. do 25.studenog 2015.

foto-galerija

Jedan impresivan ali nestručan osvrt o djelovanju i nekim djelima naše književnice i njenoj poeziji pružit će autor ovih uradaka Hanibal Salvaro u utorak 11. studenog 2014. od 13:00 do 14:00 sati u Salonu LUXURIA, i time pokušati, na jedan neuobičajen i eventualno umjetnički inventivan način, obogatiti dijapazon zbivanja koja prate INTERLIBER. Sve to uz malo napitaka i komadić nećega za prigrist.

poezija hs 2

Kako je pak terakota daleko otpornija i dugotrajnija od papira, a o digitalnim zapisima da ne govorimo, to znači da bi ovi inserti, zahvaljujući materijalu u kojem su urezani, mogli trajati više stoljeća tj. biti saćuvani dugotrajno.

Spomenimo još kako je za sve posjetitelje INTERLIBERA, koji kupe knjiga u iznosu od 99,00 ili više kuna, predviđeno je jedno vrlo ugodno iznenađenje. Oni naime uz predočenje računa o kupovini knjiga, bilo kojeg domaćeg ili stranog izdavača, osim VBZ-a, mogu nabaviti sve izložene umjetnine uz popust od 10%, na 24 mjesečni beskamatni kredit, bez žiranata te uz dobivanje Očitovanja o izvornosti kupljenog djela. Ova pogodnost traje do završetka izložbe.

Salon namještaja LUXURIA se nalazi u Inetrier centru 12 Zagrebačkog Velesajma tj. u neposrednoj blizini INTERLIBERA. Otvoren je svaki dan od 9 do 20, subotom od 9 do 14. Nedjeljom i drugim blagadinama je zatvoren.

poezija hs 3