Skip to content

Duga noć muzeja u Beču

ORF LNDMORF-Design

4. listopada od 18 do 1 h iza ponoći

Jubilarno 15. po redu izdanje austrijske Duge noći muzeja, ove će se godine održati 4. listopada u vremenu od 18 do 1 h iza pomoći, a svoje je sudjelovanje prijavilo čak 700 muzeja, galerija i kulturnih institucija, od čega njih124 iz Beča.

Od premijere ovog projekta koji je nastao na inicijativu Austrijske radiotelevizije “ORF” Duga noć muzeja postala je najvećom kulturnom manifestacijom u Austriji.

Jedan od najvećih partnera ovog projekta je od samog njegovog začetka i bečki muzejski kompleks “MuseumsQuartier” koji će i ove godine posjetiteljima ponuditi najrazličitije umjetničke i kulturne poslastice.

Osim toga akciji će se pridružiti i ostali muzeji kojima upravlja Grad Beč, kao primjerice Stadthalle, Kuća glazbe, Židovski muzej, Kunst Haus, Mozarthaus, Vatrogasni muzej te jedinstveni Muzej otpada.

Cijena ulaznice za sve muzeje iznosi 13 eura, dok je ulaz za djecu do 12 godina besplatan. Ulaznica ujedno vrijedi i za javni prijevoz, a više o programu Dečke noći muzeja potražite na http://langenacht.orf.at/en/.

LOGO-Duga noc muzejaORF-Design

See also  Eyes On - Započelo sedmo izdanje bečkog mjeseca fotografije