Beč u studenom okuplja vrhunske svjetske menadžere

Theme 2014 Global Peter Drucker Forum

6. Global Peter Drucker Forum

U Beču će se 13. i 14. studenog ove godine održati 6. po redu Global Peter Drucker Forum, a njegov ovogodišnji moto glasi „The Great Transformation – Managing our Way to Prosperity”.

Riječ je o jednoj od vodećih svjetski konferencija na temu menadžmenta, u okviru koje će se ove godine pokušati naći odgovori na temeljna pitanja o značenju menadžmenta u današnjoj ekonomiji i društvu uopće.

Mnogobrojni istaknuti govornici iz područja gospodarstva, znanosti, tehnologije i medija predstavit će nove ideje, revolucionarne spoznaje i alternativne modele razmišljanja na temu menadžmenta, digitalnih tehnologija i obnavljanja suradničkog odnosa između gospodarstva i države.

Neki od najavljenih govornika između ostalog su i Clayton Christensen (profesor na Harvard Business School), Rick Goings (izvršni direktor u tvrtki Tupperware), Gary Hamel (stručnjak za menadžmenti i profesor na LBS-u), Herminia Ibarra, (profesorica na INSEAD-u), Adi Ignatius (glavni urednik Harvard Business Reviewa) te mnogi drugi.

Konferencija je pokrenuta u spomen na američkog ekonomista austrijskog podrijetla Petera F. Druckera koji se smatra velikim teoretičarom menadžmenta, a organizira se u suradnji s gradom Bečom.

Registracije za konferenciju su moguće putem sljedećeg linka: http://www.druckerforum.org/registration/

 Alexandra Kromus PID