Skip to content

Što bi svaka žena trebala znati o ispadanju kose?

Zbog današnjeg stresa i sve ubrzanijeg tempa života teško izdvajamo vrijeme za pravilnu njegu kose. Ako tome pridodamo i genetiku i nedostatak hranjivih tvari, ne iznenađuje da sve više žena ima probleme sa stanjivanjem i ispadanjem kose.

Soheil Entezari

Koji su prvi znaci?

Na početku se radi o teško primjetnim smetnjama rasta kose – ona postaje sve tanja i rjeđa, gubi volumen i sve teže ju je oblikovati. Zatim počinje biti paperjasta, gubiti boju i ubrzano ispadati. Stoga je preporučljivo da se čim prije pobrinemo za odgovarajuću njegu i pokušamo izbjeći eventualne probleme.

Što možete učiniti?

Najjednostavniji i najučinkovitiji koraci su temeljito ispiranje kose nakon šamponiranja, pravilno sušenje nakon pranja (ne s prevrućim zrakom), odabir četke sa zaobljenim čekinjama za češljanje te zaštita kose od sunčevih zraka. Pritom je potrebno odabrati pravi šampon, te najvažnije – unositi dovoljne količine ključnih mikronutrijenata.

Isprobajte priznate proizvode

Kapsule Priorin® Extra sadrže sve najvažnije mikronutrijente koji vode brigu o čvrstom korijenu i sjajnoj kosi: prirodni ekstrakt prosa, ključni vitamin B5, biotin i aminokiselinu L-cistein. Ako svako jutro i večer uzmete po 1 kapsulu, već nakon 4 tjedna trebali biste primijetiti prve rezultate.

Šampon Priorin® Extra s jedinstvenom formulom i dokazanom kombinacijom prirodnih sastojaka: glikoproteina, koji ubrzava rast kose; vitamina B5, koji jača i obnavlja kosu te joj pruža volumen i sjaj; ekstrakta prosa, koji kosu opskrbljuje važnim mineralima i aminokiselina od jabuka, koje nježno čiste kosu i njeguju vlasište.

Isprobajte naše savjete i Vaša će kosa uskoro opet biti čvrsta i sjajna! (zena.hr)

See also  VIDEO: Najveći beauty trendovi koje muškarci ne podnose