Iskon predstavio nove TRIO pakete

Iskon ovog rujna predstavlja novi portfelj TRIO, naziva FUN i STAR, baziranog na zabavi. Iskon je prvenstveno usmjeren na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksnom telefonskom segmentu. Povećane su brzine flat interneta i uvedene besplatne minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj i EU.

Korjenite promjene vidljive su ponajprije u sadržaju novog TV paketa Iskon.TV Fun. On sada uključuje atraktivne premium filmske kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, te filmski kanal KinoTV, koje su korisnici dosad dodatno plaćali da bi uživali u filmskim uspješnicama i premijerama. Novost u TV paketu su i uključena sva tri SportKlub kanala za ljubitelje sportskih sadržaja. Zajedno sa 50-ak ostalih, spomenuti sada tvore cjenovno vrlo atraktivnu kombinaciju najpopularnijih TV sadržaja među Hrvatima.

„Prilikom kreiranja nove ponude, odlučili smo napraviti potpuni odmak od onoga što poznajemo kao ‘osnovni’ ili ‘prošireni’ paket. Vođeni isključivo željama korisnika, došli smo do liste od 50-ak najpoželjnijih kanala koje smo ponudili po niskoj cijeni.

Iskon je sada prvi operator u Hrvatskoj koji svojim korisnicima nudi premium televizijski sadržaj bez ikakvih dodatnih troškova.”, naglasio je prilikom lansiranja novog portfelja Krešimir Madunović, Iskonov član Uprave za marketing i prodaju. (ictbusiness.info, slava pijon)

slava pijon