Skip to content

Frequency bolji nego ikad: CroModa na veličanju glazbe i hedonizma

Austrijski festival koji sredinom kolovoza tradicionalno zatvara glavnu špicu festivalske sezone ove godine podigao je letvicu za nekoliko nivoa naviše

Događaj smješten pored Beča (St. Pölten) promišljeno kombinira cijeli spektar glazbenih pravaca, bez obzira da li se radilo o plesnoj bass glazbi, indie rocku ili pak metalu. O samoj snazi festivala dovoljno govori i podatak da je ovogodišnje izdanje bilo u potpunosti rasprodano, a što se odrazilo i na opću kvalitetu festivala – posebice u produkcijskom pogledu.

To se moglo očitati u smislu posve novih sadržaja (različiti štandovi, šatori, vip prostori, itd.), ali i dotjerivanju produkcije u vidu dizajna glavne pozornice koja je ove godine izgledala u najmanju ruku spektakularno i višestruko nadmašila prošlogodišnje izadnje. Uobičajeno trodnevno veličanje glazbe i hedonizma ove godine dobilo je i četvrti dan, odnosno nulti kako ga nazivaju organizatori, ponajprije zbog nastupa prošlogodišnjih Billboard prvaka Macklemore & Ryan Lewis. (cromoda.com)

Cristal Geray